Yengeç Burç Yorumları 12 Nisan 2023

Yengeç burcunun 12 Nisan 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 12 Nisan 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 12 Nisan 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 12 Nisan 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 12 Nisan 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 12 Nisan 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

12 Nisan 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bulmanız muhtemel olan büyük fikir çeşitliliği sayesinde birlikte çalışmak bugün her zamankinden daha zor olabilir. Neredeyse kesinlikle zamanınızın çoğunu müzakere ederek geçirmek zorunda kalacaksınız.


12 Nisan 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Son zamanlarda boğuştuğunuz para sorunları bugün çok daha kolay bir hal alacak.


12 Nisan 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Oğlak burcundaki ay ile Mars arasındaki sert karşıtlık nedeniyle, huzursuz bir enerji bu sabah sallanmanıza ve dönmenize neden olabilir. Neyse ki, Ay ve Merkür arasındaki tatlı bir değiş tokuş sayesinde, gün ağardığında netlik kazanma ve netliği geri kazanma şansınız olacak. Ancak, kendinize biraz fazladan şefkat göstermeniz gerekebilir. Öğleden sonra, Chiron başınızın üzerinde çalkalandığında kendinizi kısıtlamamaya çalışın. Bunun yerine ateşli bir ruhu ve kişisel güdü duygusunu kucaklamayı tercih edin. Bu akşam Luna ve Uranüs başlarının üzerinde güçlerini birleştirirken sevdiğiniz birini özel bir şeyle şaşırtmayı düşünün.


12 Nisan 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sosyal çevreniz Yengeç söz konusu olduğunda muhtemelen bir şeylerin ters gittiğini fark etmişsinizdir. Bir yandan, planlar yapıyor olabilirsiniz ve sonra insanlar iptal ediyor veya dökülüyor olabilir veya aniden eski arkadaşlarınızdan veya eski sevgililerinizden haber alıyor veya onlarla karşılaşıyor olabilirsiniz! Bekarlar için, çevrimiçi buluşma başarılı oldu ya da ıskalandı; bir an harika birini bulduğunuzu düşünürsünüz ve sonra onun sadece bir yayın balığı olup olmadığını merak edersiniz! Bunun nedeni, kozmik haberci gezegenimiz olan zihinsel Merkür’ün şu anda solar onbirinci evinizde bir ön gölge aşamasında olmasıdır. Nisan ve Mayıs aylarının sonlarına hakim olacak uzun ve biraz kafa karıştırıcı bir gerilemeye hazırlanın.


12 Nisan 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendini nasıl savunacaksın Yengeç? Oğlak burcundaki ay, Yengeç burcundaki Mars’a karşıt açı yaptığında profesyonel taahhütlerinizin ve ortaklıklarınızın nasıl gittiği konusunda hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz. Hem Ay hem de Mars kötü yerleştirilmiş olsalar da, hala karşılıklı kabul içindeler, bu da her iki gezegenin de birbirine yardım edebileceği anlamına geliyor. Öyleyse, hayal kırıklığınız sizi ele geçirmeden önce yengeç pençelerinizi kaldırın! Düzenlemelerinizi profesyonel ilerlemenizle tekrar uyumlu hale getirmek için neler yapabileceğinizi görmek için sezgilerinize güvenin. Agresif olmadan iddialı olabileceğinizi unutmayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.