Yengeç Burç Yorumları 10 Nisan 2023

Yengeç burcunun 10 Nisan 2023 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 10 Nisan 2023 Pazartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 10 Nisan 2023 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 10 Nisan 2023 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 10 Nisan 2023 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 10 Nisan 2023 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

10 Nisan 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Birinin, onlara yumrukların üstesinden gelebileceğinizi ve gerçek hayata hızla uyum sağlayabileceğinizi göstermenize ihtiyacı var. Uzanmak ve biraz sosyal yoga yapmak için iyi bir zaman, böylece ilerleyebilirsin.


10 Nisan 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Tehlikeli bir durumda kafanı kullan ve her şey yoluna girecek.


10 Nisan 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Yay burcunun ayı şifalı asteroit Chiron ile hizalanırken, sınırlar belirlemek bir tür güçlendirme ve kişisel bakım görevi görecek. Sevdiğiniz biriyle sınır çizmeniz veya kendinize karşı daha katı olmanız gerekip gerekmediği, bu kozmik iklim, daha tatmin edici ve istikrarlı bir yarın için size rehberlik edebilir. Şanslı ve cesaret verici bir enerji, bu akşam güneş ve Jüpiter tepenizde aktif hale geldiğinde ortaya çıkacak ve ince becerilerinizi ve olgunluğunuzu vurgulayan yeni rollere adım atmanıza yardımcı olacak. Bu akşam Venüs İkizler burcuna girdiğinde, sizi önümüzdeki haftalarda daha fazla kendini sevmeye teşvik eden bir değişim hissedeceksiniz.


10 Nisan 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Evreni bugün ya da yarın baştan çıkarma Yengeç. Bu zamanda, özellikle kişisel veya romantik hayatınızda verilirse, herhangi bir dürtüsel veya karanlık karardan pişman olacaksınız. Bunun nedeni, aşk ve güzelliğin tanrıça gezegenimiz tatlı Venüs’ün, güneş on ikinci karma evinizin derinliklerinde titremesi ve yukarıdaki göklerdeki güç merkezi Pluto ile üçgen açı yapacak olmasıdır. Biraz temkinli olma eğilimindesiniz, ancak manyetik çekim sizi kapalı kapılar ardında gizli bir oynaşmaya çekebilir. Daha sonra sizi ısırmak için geri gelebilecek hiçbir şey yapmayın.


10 Nisan 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Gösteriş, Yengeç! Yay burcundaki ay Koç burcundaki Kayron ile üçgen açı yaptığından beri, başlangıçta herkesin neler başardığınızı ve kariyer yolunda ne kadar ilerlediğinizi bilmesini sağlamaktan emin olamayabilirsiniz. Ateşli üçgen, hak ettiğiniz takdiri almadığınızı düşünüyorsanız ve başarılarınızda daha açık sözlü olup olmayacağınızdan emin değilseniz, güçlü ama incinmiş hisler uyandırabilir. Şans eseri, ay aynı zamanda Koç burcundaki yüce güneşi ve Koç burcundaki Jüpiter’i üçgen açacağından, yaptığınız her şey hakkında utanmadan övünerek bunu tersine çevirme potansiyeli var.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.