Yay Burç Yorumları 29 Nisan 2023

Yay burcunun 29 Nisan 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 29 Nisan 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Yay burcunun 29 Nisan 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 29 Nisan 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 29 Nisan 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 29 Nisan 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Haklı olup olmadığınız konusunda çok fazla endişelenmemeye çalışın – bazen sadece kurallara uymanız gerekir ve bugün gibi bir günde kesinlikle en iyi seçeneğiniz budur. Yarın isyana geri dönebilirsin.


29 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hasta ve yorgun olmaktan bıkmış ve yorgunsanız, kahkaha en iyi ilaçtır.


29 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah, ay Aslan’da ve güneş dokuzuncu evinizde son adımlarını atarken, bu sabah maneviyatınızla oturmak için biraz zaman ayırın, tatlı Okçu. Öğleden sonra dönerken ve Ay Başak’a göç ederken kişisel özlemlere ve iyi yaşamaya yöneleceksiniz. Bu arada, Mars ve Uranüs, göklerimizde yararlı bir değiş tokuş yaparak size kötü alışkanlıklardan veya kalıplardan kurtulmanız için güç ve motivasyon verir. Bu gece daha sonra Luna Satürn’le karşı karşıya geldiğinde kendinizi kapanmış hissedebilirsiniz, bu da duygularınızı kontrol etmenizi ve yeniden şarj olmanız gerekirse biraz nefes almanızı önemli hale getirir.


29 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün spontane, rastgele ilişkiler için bir gün, Yay! İster bekar ister bağlı olun, onların liderliğini takip ederken özel bölgelerinizin konuşmasına izin vermenin zamanı geldi. Bunun nedeni, seks ve tutku gezegeni olan kudretli Mars’ın, sürpriz gezegeni elektrik Uranüs ile altmışlık açıyla bağlantı kurmasıdır. Bugün gelişigüzel bir şekilde kendi işinize bakıyor olabilirsiniz ve ardından şehvetli bir taliple göz göze gelebilirsiniz. Banyoda bir şeyler yapın veya en azından sosyal medya kullanıcı adlarını değiştirin ve daha sonrası için bir zaman ayarlayın.


29 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, bugün iş yerinde bazı sürprizlere hazır olun! Bir konuşma anında ya da Mars Yengeç burcundaki Uranüs Boğa burcunda 60’lık açı yaptığında bir başkasının hayal kırıklığı nedeniyle beklenmedik bir şey öğrenebilirsiniz. Şaşırma. Sırlar öyle ya da böyle bilinmeye mahkûmdur. Bununla birlikte, işle ilgili konularda ne kadar sinirlenmiş veya hayal kırıklığına uğramış olursanız olun, anın hararetinde fasulyeleri döken kişi olmamaya çalışın. Ve bunu yaparsanız, işteki durumu daha da kötüleştirmemek için kendinizi sorumlu tutmanız en iyisi olacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.