Yay Burç Yorumları 28 Nisan 2023

Yay burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü neler bekliyor? Yay burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 28 Nisan 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Nisan 2023 Cuma Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Arkadaşlarına ne yapmaya çalıştığını söyle. Her zamankinden daha iyi tavsiyeleri var, bu yüzden hiçbir şey yapmanıza gerek kalmadan sizi oraya götürebilirsiniz! Hayat kolay olabilir.


28 Nisan 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bu, grup projeleri, grup seyahati ve grup sosyalleşmesi için harika bir zamandır.


28 Nisan 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Aslan ayı ile Chiron arasındaki tatlı değiş tokuş sayesinde, sevgili Archer, yıldızlar bu sabah size rehberlik etmek ve sizi desteklemek için hizalanacak. Bu hisler tamamen olumlu düşünme ve evrenin arkanızda olduğuna güvenme ile ilgilidir, bu yüzden hayatın daha parlak tarafına baktığınızdan emin olun. Ne yazık ki, bu öğleden sonra Uranüs tepenizde çalkalanıp gündeminize bir İngiliz anahtarı atmakla tehdit ettiğinde, düzensizlik ve beklenmedik karışıklıklara karşı tetikte olmak isteyeceksiniz. Neyse ki, romantik anları da tetikleyebilecek olan Venüs’ten gelen bir yardım eli sayesinde, akşam olmadan hemen önce uyum yeniden sağlanacak.


28 Nisan 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gökyüzü değiştikçe, büyük yeni eğilimlerin yanı sıra daha küçük olanları da görüyoruz, Yay burcu. Yıldızlar ve gezegenler astrolojide daha görünür ve dikkate değerken, uzayın derinliklerindeki asteroitler de yaşam kalıplarına ilişkin değerli bilgiler sağlar. Adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından alan asteroit Vesta, ölümsüz bir bağlılığın gezegenidir. Eski zamanlarda, Vesta tapınağındaki rahibeler bekar kalmak için cinselliklerini feda ederdi. Bu, Vesta’nın en içteki arzularımızla bağlantılı olarak neyi korumaya ve savunmaya istekli olduğumuza dair içgörü sağlayabildiğini gösteriyor.


28 Nisan 2023 Cuma Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Her şey plana göre gidecek Yay burcu. Mesleki yolculuğunuzda ilerlemek için ne yapmanız gerektiğini merak ediyorsanız, Aslan burcundaki ay İkizler burcundaki Venüs’ü 60 ile geçtiğinde bir gözünüz mesleki taahhütlerinize bakın. Bir çalışma ilişkisinde veya devam eden bir düzenlemede, yörüngenizde daha güvende hissetmenize yardımcı olabilecek bir şeyler ortaya çıkabilir. Bununla birlikte, Merkür retrosu bitene kadar yeni, cezbedici teklifleri kabul etmemek en iyisi olabilir. Kendini tutmak zor olabilir, ama sabırlı olmanın faydasını göreceksin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.