Yay Burç Yorumları 22 Nisan 2023

Yay burcunun 22 Nisan 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 22 Nisan 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Yay burcunun 22 Nisan 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 22 Nisan 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 22 Nisan 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 22 Nisan 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yılın her günü arkadaşlarınızla mükemmel bir uyum içinde olamazsınız ve bugün biraz rahatlamanız gerektiğinin net olduğu zamanlardan biri. Yine de işler çok yakında düzelecek.


22 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün başka kimse seni övmeyecekse, kendi kornanı çalmalısın!


22 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay burcunuz, uykunuzdan uyandığınızda, ay İkizler burcuna ve güneş enerjisi yedinci evinize geçiş yaparken, enerji sevimli ve tatlı olacak. Bu hisler tamamen romantizm, eğlence ve uyum aramakla ilgilidir. Plüton’dan gelecek bir yardım eli, zihninize yük olan her türlü stresi veya dramayı üzerinizden atmanıza izin verecektir. Ayrıca, mahrem gerçekleri rahatsız veya savunmasız hissetmeden ifade etmek için eşsiz bir konumda olacaksınız, bu nedenle kalbinizden geçenleri ifade etmekten korkmayın. Bununla birlikte, bu öğleden sonra Satürn tedirgin olduğunda, evinizin rahatlığından uzaklaşmayı seçerek geri çekilmek isteyeceksiniz.


22 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sakin olmaya çalış Yay burcu. Merkür retrosu yavaş ama emin adımlarla iş yerinde kaosa neden olduğundan, her şeye aynı anda ayak uydurmak zor olabilir. Ay artık karşıt burcunuz İkizler’de olduğuna göre, her taahhüt, yükümlülük ve ortaklıkla yapmanız gereken her şeyi gündeme getirebileceği için özellikle dağınık hissedebilirsiniz. Kendinizi bunalmış hissediyorsanız, ay Kova burcunda Plüton ile üçgen açı yaptığında sesinizi bulun. Bu geçişler sırasında iş hayatınızdaki her şeyi kolaylaştırmak için neye ihtiyacınız olduğu konusunda doğrudan, dürüst ve savunmasız olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.