Terazi Burç Yorumları 30 Nisan 2023

Terazi burcunun 30 Nisan 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 30 Nisan 2023 Pazar günü neler bekliyor? Terazi burcunun 30 Nisan 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 30 Nisan 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 30 Nisan 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 30 Nisan 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Nisan 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Başak ayı Boğa güneşi ve geri giden Merkür ile tatlı bağlantılar paylaştığından, derin düşünceler bugün tezahür edebilir. Ruhunuzun derinliklerinden derin ama iyileştirici gerçekleri ortaya çıkarmak için yıldızlar hizalanırken zihninizin özgürce hareket etmesine izin verin. Bu gece daha sonra hüsnükuruntularla veya pembe gözlüklerle dikkatinizi dağıtmamaya çalışın, aksi takdirde ay ve Chiron arasındaki dengesiz bir bağlantı sizi merkezden uzaklaştırabilir. Büyülü saat vurduğunda ve Uranüs göklerimizde aktif hale gelerek dönüştürücü bir enerji ortaya çıkardığında havada bir vızıltı olacak.


30 Nisan 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Puan alabildiğin yeni ve ateşli bir randevunun peşindesin ama arzularını tatmin etme çabalarında kredi notunu düşürmemeye çalış!


30 Nisan 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Değişiklikler geliyor ve paraya ve maddi şeylere odaklanma zamanı.


30 Nisan 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Venüs gezegen yöneticiniz olduğu için, burçların en romantik burçlarından birisiniz, Terazi. Lesser Benefic’imiz, görülmesi gereken gerçek bir güzelliktir. Aşkın, evliliğin, ilişkilerin, zevkin ve güzelliğin koruyucusu olarak egemenliği, onu yukarıdaki kozmosta özellikle önemli kılıyor. Bu aynı zamanda, ilişkilerinizde doğal olarak uyum ve barışı ve ortaklığa açlığı her şeyin üzerinde tercih ettiğinizi gösterir. Aşkın buna değer olduğunu biliyorsunuz ve en büyük birlikteliklere ve taahhütlere sahip olmayı hak ediyorsunuz. Hayallerinizdeki hayatı yaşamak için bu enerjiyi şimdi ve sonsuza kadar kucaklayın!


30 Nisan 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İşe nasıl gideceksin Terazi? Başak’taki ay Balık burcundaki Satürn’e karşıt açı yaptığından, iş hayatınızda gezinirken sezgilerinizi dinleyin. Şu anda her küçük şeyi fark edebilirsiniz, bu nedenle ayrıntılara dikkatiniz mükemmel. Ancak bu, iş için normalden daha fazla indirmeye neden olabilir. Özellikle daha fazla yapı oluşturmak istiyorsanız veya aklınızda yapmak istediğiniz bir şey varsa, iş hayatınızda bir şeylerin değişmesi gerektiğini hissedebilirsiniz. Bir sonraki hamlenizin ne olabileceğini anlamak için iç sesinize dikkat edin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.