Terazi Burç Yorumları 29 Nisan 2023

Terazi burcunun 29 Nisan 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 29 Nisan 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 29 Nisan 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 29 Nisan 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 29 Nisan 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 29 Nisan 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Uyandığınız her saati seksi kızları, özellikle de aynadakini kontrol ederek geçirebilirsiniz! Bu seni bencil yapmaz, gerçekçi yapar. Yine de sevgiyi başkalarıyla paylaşın!


29 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Güzellik ve diğer estetik idealler bugün sizin için önemlidir — gün batımını izleyin.


29 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, ayın son adımlarını Aslan burcunda atarak topluluğunuza bir vızıltı getirirken, gününüz hareketli bir başlangıç ​​yapacak. Popülariteniz sabah boyunca yükselecek olsa da, öğleden sonra yuvarlanıp Luna Başak’a ilk çıkışını yaptığında dikkat çekmeyi düşünün. Oyundaki enerji, yapılacaklar listenizi değerlendirmek ve önünüzde uzanan değerli hafta sonu saatleri için bir plan yapmak üzere sakinleşmek için mükemmeldir. Bu arada, Mars ve Uranüs, yeni başarı seviyelerine ulaşmak için dönüşümü kucaklamaya iten tatlı bir ek yükü paylaşıyor.


29 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Terazi, yıldızlar bugün ihtişamla dönüyor. Seksin ve tutkunun kızıl gezegeni kudretli Mars göklerde görkemli bir şekilde dans ederken, sürpriz gezegeni elektrik Uranüs’ü görmek için uçsuz bucaksız vahadan dışarı bakacak. Birbirlerine 60’lık bir açıyla gülümserken, biraz cızırtılı eğlence havasında olacağınız kesin. Olmak istediğinde cesursun çünkü cesur bir kardinal burcusun. Şimdi, şımarık tarafınızı kucaklamak ve partnerinizi en son icatları inceleyebileceğiniz bir yetişkin mağazasına götürmek için mükemmel bir an. Bugün satın alacağınız bir şey, birlikte cinsel yaşamınızı ateşleyebilir!


29 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kontrol duygunuzu yeniden kazanın, Terazi. Yengeç burcundaki Mars, Boğa burcundaki Uranüs ile 60’lık açı yaptığında, kariyer yolunuz ve yatırımlarınızla ilgili beklenmedik bir şey ortaya çıkabilir. Bir yandan, kariyerinizle ilgili harekete geçmenizi kolaylaştırabilecek varlıklar, borçlar veya kredilerle ilgili sorunlarınız olabilir. Öte yandan, hiç beklemediğiniz bir anda şans eseri bir şey ortaya çıkabilir, bu nedenle, pazarlık ettiğinizden daha fazlası olabileceğinden, yolunuza çıkan olumlu fırsatlara odaklanın. Ne olursa olsun, profesyonel engellerin üstesinden gelmek için gerekenlere sahip olduğunuzu bilin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.