Terazi Burç Yorumları 28 Nisan 2023

Terazi burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 28 Nisan 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Nisan 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün aşık olduğunuz kişinin dikkatini çekmek için neredeyse her şeyi deneyebilirsiniz – ve işe yarıyor! Şaşırtıcı enerjiniz aslında ihtiyacınız olan tek şey ve onları en azından gülümsetmek çok kolay olmalı.


28 Nisan 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İşe odaklan. Ne kadar istesen de bütün gününü flört ederek geçiremezsin.


28 Nisan 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün ilişkilerinizi geniş ve geniş bir şekilde beslemeyi unutmayın, çünkü Aslan ayı haritanızın toplumu yöneten sektörü boyunca yolculuğuna devam ediyor. Bu titreşimler, özellikle Luna şifalı asteroit Chiron’a bir öpücük üflediğinde, her gün neşelenen insanları takdir etmekle ilgilidir. Bu öğleden sonra Uranüs çalkalandığında, kendinizde ve başkalarında kıskançlığı tetikleyebilecek güç mücadelelerine dikkat edin. Neyse ki, ay ile Venüs arasındaki tatlı bir değiş tokuş sayesinde enerji, akşamdan hemen önce eşitlenecek ve neşe ve iyimserlik duygunuzu geri kazanmanıza yardımcı olacak.


28 Nisan 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kutsal cinsellik vardır ve Vesta, Terazi olarak bilinen güçlü asteroide bağlıdır. Vesta, ocağın ve evin antik Roma tanrıçasının adını almıştır. Doğduğumuz andan geçtiğimiz ana kadar içimizde yaşayan kutsal iç aleve bağlıdır. Bu, çoğu zaman uğrunda feda ettiğimiz, savunduğumuz ve en içteki kimliğimize yakın tuttuğumuz bir kutsal cinsellik biçimidir. Vesta kısa bir süre önce Koç burcunun ateşli göklerini geride bırakıp Boğa burcuna adım attığına göre, bu hepimizin arzularımızın peşinde daha ayakları yere basan ve dengeli olacağımız anlamına geliyor.


28 Nisan 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Teraziler, bugün bazı anlaşmazlıklar olabilir. Sebep ne olursa olsun, Aslan burcundaki Ay hem Boğa burcundaki Uranüs’ü hem de Boğa burcunda geri giden Merkür’ü kareye alırken, sosyal medyanız, özlemleriniz ve profesyonel camianızla sıcak koltuktasınız. Kısa bir yorum, özellikle beklenmedik birinden geliyorsa, sizi şaşırtabilir. Bu kareler rahatsız edici olabileceğinden, kendinizi savunmaya çalışmak yerine durumdan uzaklaşmanız sizin için daha iyi olacaktır. Geri adım atarak üzerinde daha fazla kontrole sahip olacaksınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.