Terazi Burç Yorumları 14 Nisan 2023

Terazi burcunun 14 Nisan 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 14 Nisan 2023 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunun 14 Nisan 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 14 Nisan 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 14 Nisan 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 14 Nisan 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

14 Nisan 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yakın zamanda bir yere varamayacak büyük bir mesele yüzünden kendinizi oldukça garip hissediyorsunuz, o yüzden onu bir kenara bırakın ve şimdilik diğer, daha küçük, daha tatlı şeylere odaklanın.


14 Nisan 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sınırlarını bil. Sıçan yarışından bir günlüğüne çıkmanın yanlış bir tarafı yok.


14 Nisan 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Kova burcunun ayı Mars ile dengesiz bir bağlantı oluşturduğundan, bu sabah barikatlar veya otoriter figürler sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bu kozmik iklim, asi ruhunuzu harekete geçirecek olsa da, köprüleri yakma veya kendi yolunuza çıkma riskiniz var. Bu öğleden sonra Satürn, Venüs ve Kader Düğümleri ile aynı hizaya geldiğinde, alanınızı dağınıklıktan arındırmak, maneviyatınıza yaslanmak ve mevcut konumunuzu takdir etmek için mükemmel bir fırsat olarak işaretlendiğinde, topraklama ve kişisel bir organizasyon duygusunu geri kazanma şansınız olacak. Bu akşam Luna, Chiron’a bir öpücük göndererek sizi bağ kurma havasına sokarken aşka izin verin.


14 Nisan 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Teraziler, bugün kişisel ve romantik hayatınızla ilgili kötü haberler gelmeden önce derin bir nefes alın. Evliliğin ve yakınlığın gezegensel yöneticisi Tatlı Venüs, solar dokuzuncu genişleme evinizin derinliklerinde yörüngede dönüyor ve Karma ve engellerin gezegensel yöneticisi ve Büyük Görev Yöneticisi buzlu Satürn ile çarpışacak. Siz ve bir partner şu anda aynı fikirde olmayabilirsiniz, bu da ikinizi de zıt yönlere doğru iter. Kaybedeceğiniz bir savaşa girmek yerine nasıl daha iyi iletişim kurabileceğinizi ve bir takım olabileceğinizi düşünmek için bu dönemi değerlendirmek en iyisi olabilir. Seyahat ediyorsanız, her şeyin dağılması muhtemeldir.


14 Nisan 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Fazla düşünmemeye çalış Terazi. Profesyonel taahhütlerinizi ve ortaklıklarınızı sürdürürseniz, profesyonel yolculuğunuzun gidişatı oldukça tatlı olacaktır. Bununla birlikte, özellikle İkizler’deki Venüs’ün Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapması nedeniyle, yolculuğunuzda A noktasından B noktasına gitmeyi düşünmek zordur. Profesyonel yolculuğunuzda ilerlemeye devam etmek için ayarlanması gerekebilecek olağan günlük iş operasyonlarınızda yaptığınız şey üzerinde çalışmanız gerekebilir. Neptün ayrıca Boğa’daki Kuzey Düğümü ile altmışlık açı yapacağından, günlük işlemlerinizi netleştirmek için varlıklarınızı kullanmanız gerekecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.