Terazi Burç Yorumları 12 Nisan 2023

Terazi burcunun 12 Nisan 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 12 Nisan 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Terazi burcunun 12 Nisan 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 12 Nisan 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 12 Nisan 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 12 Nisan 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

12 Nisan 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Neden olmasın? ruh şu anda tamamen meşgul, bu yüzden devam edin ve size eğlenceli gelen yeni bir şey deneyin. Hemen hemen her şeyi denemek için iyi bir zaman, özellikle de yeni duyduysanız.


12 Nisan 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Çok güçlü gelen herhangi birinin sosyal davetini kabul etmekten kaçının.


12 Nisan 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Oğlak ayı ile konuşkan Merkür arasındaki tatlı değişim sayesinde, kendinizi aşırı savunmasız hissetmeden derin konuşmalar yapmak için eşsiz bir konumda olacaksınız. Yalnızca birkaç dakikanız olsa bile en yakın arkadaşlarınızla bağlantı kurarak bu destekleyici titreşimlere yaslanın. Ay, Chiron ile kare açı yaptığında, kendinizde ve başkalarında benmerkezci davranışlara dikkat edin, ancak sevdiğiniz biri kendi gündemine kapılırsa bunu kişisel algılamamaya çalışın. Gün için dışarı çıktığınızda ve Uranüs güneş sekizinci evinizde aktif hale geldiğinde biraz doğaçlama bahar temizliği yapmayı düşünün.


12 Nisan 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Muhtemelen şu anda evrende biraz daha yavaş bir dalga boyunun olduğunu fark etmişsinizdir, Terazi. Bunun nedeni, akıl ve iletişimin kozmik haberci gezegenimiz olan zihinsel Merkür’ün güneş sekizinci evinizde kestirmeye hazır olmasıdır. Bir yandan, siz ve eşinizle ilgili varlıklar, yerleşimler ve yatırımlar konusunda gecikmeler fark ediyor olabilirsiniz veya siz ve sevgiliniz normalde yaptığınız kadar tatlı bir bağ kurmuyorsunuz. Nisan sonu ve Mayıs’taki gerileme aşaması, tüm bunları gözden geçirmenize neden olacak, bu nedenle şimdilik aklınızı başınıza alın ve hemen konuşmanız gereken bir şey olup olmadığına karar verin.


12 Nisan 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne için parlayacaksın Terazi? Oğlak burcundaki ay, Yengeç burcundaki Mars’a karşıt açı yaptığında, dikkatleri üzerine çekme ve sıkı çalışmanız için övgü kabul etme konusunda emin olamayabilirsiniz. Geri çekilmek cazip gelse de, kendinizi konfor alanınızdan çıkarmak için bu muhalefete ivme kazandırmalısınız. Kariyer yolunuzda başardığınız veya sektörünüze katkıda bulunduğunuz her şey için parlamayı hak ediyorsunuz. Bu yüzden, bu Ay-Mars karşıtlığı sırasında başarılarınızla ön plana çıkmaktan kendinizi alıkoymayın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.