Terazi Burç Yorumları 10 Nisan 2023

Terazi burcunun 10 Nisan 2023 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 10 Nisan 2023 Pazartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 10 Nisan 2023 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 10 Nisan 2023 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 10 Nisan 2023 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 10 Nisan 2023 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

10 Nisan 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Romantik enerjiniz şu anda zirvede, bu yüzden sevimli birine çıkma teklif edin veya şu anki sevgilinizle fazladan zaman geçirin. İşler senin için hafif ve eğlenceli, bu yüzden bu enerjiyi onlarla paylaştığından emin ol!


10 Nisan 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Siz ve akraba bir akıl arkadaşınız buluşup bağlantı kurduğunuzda kıvılcımlar uçuşur.


10 Nisan 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah Yay burcunun ayı şifalı asteroit Chiron ile hizalanırken kendinize ve sevdiklerinize güzel şeyler söyleyin. Bu kozmik iklim sizden ilham almanızı ve ilham almanızı isteyecek, en yakınlarınızı sözlü olarak desteklemek için inisiyatif almanızı önemli hale getirecektir. Bu akşam güneş ve Jüpiter güneş yedinci evinizde aktif hale gelirken, sevgilinizi kutlamak için mükemmel bir bahane olarak sizi bir tatlılık bulacak. Şu anda yalnız uçuyorsanız, bu göksel değiş tokuşu kendinizi takdir etmek, romantizm yapmak ve kendinize değer vermek için bir bahane olarak kullanın. Bu gece ilerleyen saatlerde Venüs İkizler burcuna girdiğinde bir değişiklik hissedeceksiniz ve bu da önümüzdeki haftalarda ekstra şans getirecek.


10 Nisan 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, bugün ve yarın aklını başına al. Kozmik havanın yoğun bir konfigürasyonu üzerinizde! Bunun nedeni, romantizm ve güzelliğin tanrıça gezegeni ve gezegen yöneticiniz olan tatlı Venüs’ün, bir üçgen oluşturacak şekilde birleşirken güç merkezi Pluto tarafından tutuşacak olmasıdır. Olumlu bir not olarak, tutkulu ve heyecan verici bir ortaklık içindeyseniz, libidolarınızın her zamankinden daha önemli ölçüde arttığını hissedebilirsiniz! Bununla birlikte, zorlu bir durumda olan zayıf ilişkiler, bir ültimatom veya bir yap ya da bitir anıyla karşı karşıya kalabilir. Bekarlar ayrıca bir arkadaşa, çevrimiçi randevuda tanıştıkları birine ve hatta eski sevgiliye karşı ani bir çekicilik, karşı konulamaz bir çekim duyabilir.


10 Nisan 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Söylemek istediğini söyle Terazi. Yay burcundaki ay Koç burcundaki Chiron ile üçgen açı yaptığında, profesyonel taahhütleriniz ve çalışma ilişkilerinizle ilgili incinmiş duygularınızı tartışmanın zamanı gelmiş olabilir. Ateşli üçgen biraz öfke veya hayal kırıklığı uyandırabilir, bu yüzden bu duyguların iltihaplanmasına izin vermek yerine nasıl hissettiğinizi ele almak faydalı olacaktır. Sohbetin nasıl ilerleyeceği konusunda endişeleriniz varsa, o zaman iyi olacağınızı bilin, çünkü ay aynı zamanda Koç burcundaki yüce güneşi ve Koç burcundaki Jüpiter’i üçgen açı yapacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.