Oğlak Burç Yorumları 8 Nisan 2023

Oğlak burcunun 8 Nisan 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 8 Nisan 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 8 Nisan 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 8 Nisan 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 8 Nisan 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 8 Nisan 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

8 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bugün Akrep ayı asi Uranüs ile karşı karşıya gelirken, insanlar size dramlarıyla gelirse şaşırmayın. Bu göksel açmazın kolektif üzerinde zehirli bir etkisi olabilir ve arkadaşlarınız ve aileniz destek veya güvence için size dönebilir. Bir arkadaşınızın ihtiyacı olduğunda onu dinlemek kesinlikle sorun olmasa da, kendinizi rahatsız hissetmeye başlarsanız sınırlar koymayı düşünün ve aileniz ya da arkadaşlarınız birbirinizle kavga ederse taraf tutmaktan kaçının. Şans eseri, enerji bu gece daha sonra Luna Neptün’e bir öpücük gönderip kürenize bir kez daha barış getirdiğinde yerleşecek.


8 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tüm zodyak işaretleri arasında, gizlice en stratejik ve azgın olan Oğlak burcusunuz. Ne de olsa sembolünüz keçi! Birinin derisinin veya çarşaflarının altına nasıl girileceğini tam olarak biliyorsun! Seksin ve tutkunun tanrısı kudretli Mars, gökyüzünün karşı tarafında ilişkilere ilişkin yedinci evinizde zihinsel Merkür’le muhteşem bir dansla bağlantı kurarken, şimdi gerçek aşkla ilgili beşinci evinizde, tüm silindirlere ateş ediyorsunuz. Bekarsanız, bugün baştan çıkarmak istediğiniz bir aşık veya ateşli kıza seksi sözler göndermek için mükemmel bir zaman, belki bu gece sürpriz bir ilişki veya buluşma veya bu hafta sonu bir randevu önerin! Alınırsa, sevgilinizi yalama ve övgü ile savurun.


8 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün bitirdiğiniz bir şeyle oldukça mutlusunuz ve bu konuda yalnız değilsiniz! En az bir arkadaşınız bir akım başlattığınızı düşünüyor, bu yüzden devam edin ve onu canlı tutun!


8 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Her şey değişir ve gelişir ve yeni fırsatlar büyüyebilir. Onları yazmayın.


8 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, yapmak istediklerinizi profesyonel taahhütlerinize dahil edin. Boğa burcundaki Merkür Yengeç burcundaki Mars’a düştüğünde, onları daha neşeli hale getirmek için düzenlemelerinizin ve ortaklıklarınızın temellerini müzakere etmenin zamanı gelmiş olabilir. Tutkulu projelerinizi, yaratıcı fırsatlarınızı ve fikirlerinizi çalışma alanınızda takip etmeye daha meyilli hissedebilirsiniz. Bu nedenle, devam eden taahhütlerinize neleri dahil edebileceğinizi görmek için sohbeti açmaktan zarar gelmez. Bir taşla iki kuş vurabiliyorsan, yapmalısın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.