Oğlak Burç Yorumları 4 Nisan 2023

Oğlak burcunun 4 Nisan 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 4 Nisan 2023 Salı günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 4 Nisan 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 4 Nisan 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 4 Nisan 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 4 Nisan 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

4 Nisan 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Arkadaşlarınız veya ev arkadaşlarınız kavga etmeye başladığında Yargıç Judy’yi oynamanız gerekir – yine de tamamen adil olmazsanız size düşman olabilirler! Bu sefer tartışmanın her iki tarafını da görmek kolay.


4 Nisan 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Şimdi olaylara tarafsız bir bakış açısıyla yaklaşın – kendinize karşı acımasızca dürüst olun.


4 Nisan 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak burcu, ay Başak burcunda ve güneş dokuzuncu evinizde yolculuğuna devam ederken, sabah açılırken hayal gücünüz aktif olacak. Ne yazık ki, tuhaf düşünceler, puslu Neptün’ün sert muhalefeti nedeniyle dikkati dağıtabilir. Öğleden sonra Luna, zihniniz ve kalbiniz üzerindeki otoriteyi geri kazanmanıza yardım ederek uyumlu Terazi’ye geçtiğinde bir değişim hissedeceksiniz. Bu arada, Pluto’dan gelen bir yardım eli sizi şimdiki zamana demirleyecek ve yürüyüşe çıkmak, lezzetli bir atıştırmalık yemek ve duyularınızı şımartmak için mükemmel bir bahane olacak. Akşamın ilerleyen saatlerinde ay ve Merkür dalgalı sulara girdiğinde kendinizi kısıtlamamaya dikkat edin.


4 Nisan 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ayın gücü bize her zaman günün duygusal atmosferi hakkında fikir verir Oğlak. Yakında Terazi’de dans edecek ve ilişki ve ortaklık meseleleri etrafında toplu bir odaklanma ve hassasiyet olacak. Bu, ekip çalışması için harika bir an, özellikle de önemli bir başkası söz konusu olduğunda ve onlardan destek istemek söz konusu olduğunda. Dolunay yaklaşırken, onu doruk noktasından iki gün önce her zaman hissedebiliriz. Anlaşmalara, işbirliğine, bağlılığa ve birliğe odaklanmak için bu enerjiyi kullanın. Gerekirse, herhangi bir fırfırlı tüyü düzeltebilmelisiniz.


4 Nisan 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yuvarlanmanı yavaşlat, Oğlak. Son birkaç gün içinde çok şey keşfetmiş, öğrenmiş ve keşfetmiş olabilirsiniz! Ama artık ay istasyonları boş olduğu için dinlenme zamanı tabii ki. Aydaki durgunluğu kozmik bir hediye olarak düşünün, çünkü bu boşluk tabii ki size profesyonel yolculuğunuz üzerinde düşünmeniz için ihtiyaç duyabileceğiniz zamanı verebilir. Bugün ilerleyen saatlerde ay Terazi’ye girdiğinde, Ay kariyer yolunuza denge ve uyum getireceğinden, her şeyin aynı hizaya geleceğini hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.