Oğlak Burç Yorumları 28 Nisan 2023

Oğlak burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 28 Nisan 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Nisan 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün biraz sanat veya müzik içinize çekin — kültürel ifadeye olan ihtiyacınız şu anda gerçekten güçlü! İhtiyaçlarınıza hitap eden ve hayatınızda yeni bir şeye başlayabilecek bir şey bulabilmelisiniz.


28 Nisan 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kendinizi özellikle farklı bir kültürden sanatla tanıştırmak için iyi bir gün.


28 Nisan 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Aslan ayı bu sabah erken saatlerde geri giden Merkür ile kare açı yaparak tuhaf ve istenmeyen rüyaları tetiklemekle tehdit ederken, ruhunuz kendi kendine çekilebilir. Neyse ki, Güneş ve Chiron arasındaki yararlı bir değiş tokuş sayesinde, sabahın ortasına kadar duygularınız ve gücünüz ile daha uyumlu hissedeceksiniz. Bu öğleden sonra Uranüs çalkalandığında ego darbelerine dikkat edin ve savaşlarınızı akıllıca seçtiğinizden emin olun. Arındırıcı bir enerji, akşamdan hemen önce Ay ve Venüs aynı hizaya geldiğinde sizi bulacaktır ve fiziksel aktivite veya yatıştırıcı bir köpük banyosu yoluyla stresi üzerinizden atmak için mükemmel bir bahane olacaktır.


28 Nisan 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayata genel vizyon ve detaylar için bakmayı seviyorsunuz Oğlak. Bununla birlikte, benzersiz kozmik hizalanmalara bakarak, aynı zamanda muazzam bir bilgelik toplayabilirsin. Asteroitler ve geçişleri genellikle bunu sağlar. Adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından alan asteroit Vesta’yı izlemek önemlidir çünkü o aynı zamanda kişinin içsel kutsal aleviyle de bağlantılıdır. Bu ışık, kişinin ruhunun özüne kök saldığı için asla yok olamaz veya çalınamaz. Vesta, Boğa burcunda yörüngede dönüyor ve sizi kutsal cinselliğinizi topraklanmış, şehvetli ve hazcı hissettiren şekillerde kullanmaya teşvik edecek.


28 Nisan 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş yerinde güvende hissetmenize ne yardımcı olacak Oğlak? Aslan burcundaki ay İkizler burcundaki Venüs’ü 60 derece geçtiğinde finansal refahınızın mümkün olduğunu hissedebilirsiniz. Sekstil semeresini verdikçe, işinizden gelen tüm finansal olasılıklar da meyvelerini verebilir. Mükemmel faydaları olan yeni bir potansiyel pozisyon hakkında umutlu hissedebilirsiniz. Tasarruf etmek için daha fazla para kazanmak için daha fazla saat çalışıyorsanız, 401K veya emeklilik fonunuz son derece rahat olabilir. Her iki durumda da, sekstil sırasında finansal rahatlık gibi hissetmeyi bekleyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.