Oğlak Burç Yorumları 23 Nisan 2023

Oğlak burcunun 23 Nisan 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 23 Nisan 2023 Pazar günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 23 Nisan 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 23 Nisan 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 23 Nisan 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 23 Nisan 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Nisan 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Arkadaşlarınız ve ev arkadaşlarınız, yapabileceğinizi söylediğiniz ama asla söz vermediğiniz bir şey hakkında davanızda! Azarlamaları sizi buna iterse şaşırmayın. Onların sızlanması, sizin hareketsizliğinizden daha kötü.


23 Nisan 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Açık fikirli olun. Geleceğinizi değiştirecek bir şeye sahip olma şansınız var.


23 Nisan 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, İkizler ayı bu sabah Venüs’le yakınlaşırken, başka bir çalışma haftası gelmeden önce stresinizi tamamen atmanız, sıkıştırmanızı azaltmanız ve yeniden şarj olmanız için sizi dürtüklerken vücudunuzu kontrol edin. evinize şifa enerjisi, meskeninizin rahatlığından uzaklaşmak için mükemmel bir bahane. Tutkularınızı yaratma ve takip etme arzusu, geri giden Merkür Mars’a bir öpücük üflediğinde devreye girecek ve geri dönmeyi düşündüğünüz eski projeleri yeniden ziyaret etmek için mükemmel bir bahane olacak.


23 Nisan 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün enerjisi, “kaçan” Oğlak burcuyla yeniden bağlantı kurmanıza izin verebilir. Seksin ve tutkunun tanrısı kudretli Mars’ın gökyüzünün karşı tarafında, yedinci güneş evinizdeki ilişkilerle ilgili evinizde, şu anda gerçek aşkla ilgili güneş beşinci evinizde geri giden zihinsel Merkür ile altmışlık bir açıyla bağlantı kurmasıyla, birinden haber alabilirsiniz. geçmiş ya da ulaşmaya karar verin! Geçmişte takılıp kalmıyorsanız, bugün baştan çıkarmak istediğiniz aşık olduğunuz veya ateşli kıza seksi sözler göndermek için mükemmel bir zaman. Alınırsa, sevgilinizi yalamalarla savurun ve övün ve onlara ne kadar muhteşem olduklarını söyleyin.


23 Nisan 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş telaşlı ama eğlenceli olabilir Oğlak. Genellikle, üretken bir dünya burcu olduğunuz için iş gününüzde düzenli olmayı seversiniz. Ancak, İkizler’deki Ay İkizler’deki Venüs’le kavuştuğunda daha fazla güzellik ortaya çıkabileceğinden, iş gününüze daha değişken bir yaklaşımla yaklaşabilirsiniz. Havadar, sosyal birliktelik, rahat bir iş günü geçirme arzunuzu artıracak, böylece iş arkadaşlarınızla takılmak ve onlarla gündelik sohbetlerin tadını çıkarmak için bolca zamanınız olacak. Kim bilir? Yeni bir taahhüt bile ortaya çıkabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.