Oğlak Burç Yorumları 22 Nisan 2023

Oğlak burcunun 22 Nisan 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 22 Nisan 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 22 Nisan 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 22 Nisan 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 22 Nisan 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 22 Nisan 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün insanlar çocuk gibi – o yüzden söylediklerini o kadar da ciddiye almamaya çalış! Bu özellikle çocuk gibi davranan insanlar için geçerlidir; duygularıyla tamamen kontrolden çıktılar!


22 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Güce sahip olmak ve kontrole sahip olmak çok farklı iki şeydir – kontrolü bırakın.


22 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, bu sabah ay İkizler burcuna ve güneşin altıncı evinize girerken kendinizi enerjik ve hafta sonu yapılacaklar listenizi almaya hazır hissetmelisiniz. Bu titreşimler bahar temizliği, hareket ve vücudunuza iyi davranmak için mükemmeldir, bu nedenle odağınızı buna göre yönlendirdiğinizden emin olun. Bu arada, Pluto, haritanızın finansmanı yöneten sektöründe aktif olacak ve ilgilenilmesi gereken faturaları veya borçları ödemeniz için sizi dürtecektir. Bu öğleden sonra Ay ve Satürn karşı karşıya geldiğinde sözlerinize dikkat edin ve sevdiğiniz insanlara gerçekçi olmayan beklentiler yüklememeye veya dırdır etmemeye çalışın.


22 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş biraz çılgınca olabilir, Oğlak! Bugün Ay İkizler burcuna girdiği için kendinizi her zamankinden daha dağınık hissedebilirsiniz ki bu size göre değil. Tipik olarak, iş gününüz boyunca size atılan her şeyi aynı anda yapabilen çalışkan bir dünya işaretisiniz. Ancak geri giden Merkür ile ıraksak ay arasında, neler olup bittiği konusunda biraz gergin hissedebilirsiniz. Şans eseri, bu potansiyel profesyonel fırsatlar, Ay Kova burcundaki Plüton ile dönüştürücü bir üçgen oluşturduğundan, daha fazla para kazanma olasılığının dengelenmesine yol açabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.