Oğlak Burç Yorumları 18 Nisan 2023

Oğlak burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 18 Nisan 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Nisan 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Odak noktanız efsanevi ve bugün, kimsenin yapmak istemediği şeylerle ilgilenmeniz için size yeni bir fırsat sunuyor. Her şey bittiğinde bazı ciddi bonus puanlar kazanacaksınız.


18 Nisan 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yeterince uzun süredir iyisin – birazcık kötü olmak için kaşlarını çat!


18 Nisan 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, Koç burcu ayı bu sabah tatlı Venüs’e bir öpücük göndererek sizin besleyici tarafınızı ortaya çıkarıyor. Bu titreşimler, başkalarının hayatlarını yükseltmelerine yardımcı olmak için size ilham verecek, ancak bu süreçte kendi ihtiyaçlarınızdan ödün vermediğiniz konusunda dikkatli olmalısınız. Bu öğleden sonra, Luna Mars’la karşı karşıya geldiğinde, özellikle ev içi ve romantik ilişkileriniz söz konusu olduğunda, kendinizde ve başkalarında huysuzluğa dikkat edin. Ay ve Kayron bu gece hizaya geldiğinde, sizi yatmadan önce gevşemeye ve yeniden şarj etmeye teşvik ettiğinde, evinizin rahatlığından ve güvenliğinden uzaklaşmayı planlayın.


18 Nisan 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sayfayı çevir, Oğlak. Yeni bir dönem üzerinizde! Bunun nedeni, yarın yeni bir başlangıç ​​ve yeni başlangıçlar vaat eden bir güneş tutulmasının gelmesidir. Ancak, muhtemelen enerjinin çatırdadığını bugünden hissediyorsunuzdur! Sizin için bu ay, ev, ev işleri ve emlaktan oluşan dördüncü güneş evinizi aydınlatıyor ve kaderinizde bir değişiklik getirecek. Siz ve bir partner artık yaşam alanınızı yeniden dekore etmeye, yenilemeye ve hatta geniş ve yeni bir yere taşınmaya karar verebilirsiniz. Bekarsanız, bunun yerine dairenize veya evinize rötuş yapabilir ve orayı seks, aşk, tutku ve kahkahayı teşvik eden büyüleyici bir atmosfere dönüştürebilirsiniz.


18 Nisan 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neyi seçeceksin Oğlak? Alabileceğiniz pek çok yön var ve Koç burcundaki Ay Yengeç burcundaki Mars ile kare açı yaptığı için her fırsat iş-yaşam dengenizi büyük ölçüde etkileyecek. Ev hayatınız, aileniz ve kişisel meseleleriniz şu anda bir numaralı önceliğiniz olabilir. İlgilenmeniz gereken başka mesleki yükümlülükleriniz veya iş hayatınızda üstlenmek istediğiniz fırsatlar varsa, bu kare gergin olabilir. Bununla birlikte, ay İkizler’de Venüs’ü 60 derece geçeceğinden, yapmak istediğiniz her şeyi aynı anda yapabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.