Oğlak Burç Yorumları 14 Nisan 2023

Oğlak burcunun 14 Nisan 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 14 Nisan 2023 Cuma günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 14 Nisan 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 14 Nisan 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 14 Nisan 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 14 Nisan 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

14 Nisan 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Evin etrafındaki hayatı daha tatlı hale getirme dürtüsünü hissediyorsunuz ve yalnız yaşamıyor olsanız bile bunu yapabilecek tek kişi siz olabilirsiniz. Siz meşgulken başkalarının kafa karışıklığı içinde yuvarlanmasına izin verin.


14 Nisan 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hayatınız hakkında belirsizlik hissediyorsanız, bugün size biraz teselli getirecek.


14 Nisan 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Kova ayı, bu sabah huysuz Mars ile dengesiz bir görünüm oluşturuyor, sevgili Oğlak, sizi istikrar duygunuzdan atmakla tehdit ediyor. Şans eseri, bu öğleden sonra Satürn Venüs ve Kader Düğümleri ile hizalandığında güveniniz ve netliğiniz artacak, ancak sağlığınızı beslerken düzenli kalmaya özen göstermeniz gerekecek. Bu süre zarfında iç diyaloğunuza dikkat edin, aksi takdirde Güneş ve Merkür arasındaki sert bir kare, olumsuz düşünce kalıplarına yol açabilir. Bu akşam Luna ve Chiron’un bir araya gelerek sizi gevşemeye ve yenilenmeye ittiği bir zamanda yavaş hareket etmeyi ve evden lüksü kucaklamayı düşünün.


14 Nisan 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geceleri kana susamış iblisler gibi zorluklar sizi bekliyor, Oğlak. Bunun nedeni, aşk ve zevk tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs’ün bugün, keder ve zorluğun karanlık gezegeni ve gezegen yöneticiniz olan kudretli Satürn ile kare açı yapmasıdır. Özellikle bağlantınıza odaklanmak yerine sürekli olarak işinize odaklanmak için kaçıyorsanız, muhtemelen kişisel yaşamınız veya romantik ilişkiniz hakkında talihsiz veya şanssız haberlerle karşılaşmanız gerekecek. Her şeyden önce, dramaya veya sürtüşmeye teslim olmayın. Ama eğer sevgilini zorladıysan artık müzikle yüzleşmen gerekebilir.


14 Nisan 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ayrıntılarla çalışmaya açık olun, Oğlak. İkizler’deki Venüs Balık burcundaki Neptün’ü kareye alırken tutku projelerinizi ve işteki yaratıcı girişimlerinizi çevreleyen bir netlik eksikliği olabilir. Fikirlerinizi yeterince iyi aktaramadığınızı hissedebilirsiniz veya vizyonunuzu soyut bir şekilde paylaşmaya çalışmakla ilgili sorunlar olabilir. Şans eseri, Neptün Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile de altmışlık açı yapacağı için her şey gerektiği gibi yerine oturacak gibi görünüyor. Her iki geçiş arasında, ilk belirsizliğe rağmen her şeyin yoluna gireceğini hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.