Oğlak Burç Yorumları 12 Nisan 2023

Oğlak burcunun 12 Nisan 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 12 Nisan 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 12 Nisan 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 12 Nisan 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 12 Nisan 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 12 Nisan 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

12 Nisan 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Büyük düşünmenin zamanı geldi — gerçekten büyük! Elbette planlarınız var, ancak bunları bir araya getirerek uzun süre işe yarayabilecek bir şey haline getirebilmelisiniz.


12 Nisan 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Birinin bir doz gerçekliğe ihtiyacı var ve bunu sağlayabilecek kişi de sensin.


12 Nisan 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak burcunuzdaki ay, güneş yükselirken Merkür ile tatlı bir alışverişi paylaşarak bugün burcunuzdaki yolculuğuna devam ediyor. İşe gitmeden önce en sevdiğiniz yaratıcı etkinliklere kendinizi kaptırmak için biraz zaman ayırabilmeniz için erken harekete geçmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Bu öğleden sonra Luna ve Chiron karşı karşıya geldiğinde, özellikle de çatışan veya huysuz insanlarla uğraşıyorsanız, duygularınız biraz yoğun olabilir. Ay ve Uranüs sizi biraz öngörülemez bir eğlenceye iterken, günün saatini doldurduğunuzda kendinize vahşi tarafınızı keşfetme izni verin.


12 Nisan 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, hayatınızı, zihninizi ve programınızı ele geçirmeye başlayan yavaş tempoya dikkat edin. Bunun nedeni, iletişim gezegeni olan zihinsel Merkür’ün gölge öncesi aşamasında zaten yavaşlıyor olmasıdır. Nisan ve Mayıs aylarının sonunu kaçınılmaz olarak sislendirecek olan gerilemeye doğru emeklerken, hayatınızda değişmekte olan şeylere dikkat edin. Kozmik habercimiz, çoğunlukla gerçek aşk, flört, çocuklar ve tutkuyla ilgili güneş beşinci evinizden geri ticaret yapacak, bu nedenle bu temaların tümü önümüzdeki haftalarda gözden geçirilecek. Bazılarınız için eski sevgililer ya da geçmişteki insanlar geri dönebilir.


12 Nisan 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütlerinizin sorumluluğunu üstlenin, Oğlak. Burcunuzdaki ay, Yengeç burcundaki Mars’a karşıt açı yaptığında, ortaklıklarınızı ve sözleşmelerinizi sahiplenmek için duygusal olarak kendinizi motive hissetmeyi bekleyin. Her iki geçiş de zayıflamış olsa da, karşılıklı bir karşılama oluştururlar, bu da her iki gezegenin de birbirine yardım edebileceği anlamına gelir. Taahhütlerinizde daha iddialı olmak için profesyonelliğinizi ve eylem odaklı sezginizi kullanabilirsiniz. Yükümlülükleriniz, ortaklıklarınız ve daha fazlası arasında gezinirken içgüdüsel duygularınızı dinleyin. Ancak, bu muhalefet sırasında başkalarının ayak parmaklarına basmamak için adımlarınıza dikkat edin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.