Kova Burç Yorumları 28 Nisan 2023

Kova burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 28 Nisan 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Nisan 2023 Cuma Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün hayatınızdaki birine ulaşabilir ve onunla daha güçlü bir bağ kurabilirsiniz – ancak bunun için gerçekten çaba sarf etmeniz gerekir. Bazen çabalarınızda gerçekten açık olmalısınız!


28 Nisan 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hayatına hoş geldin! Muhteşem güven havanız size yeni kapılar açacak.


28 Nisan 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, sıcak kalpli Aslan ve yedinci güneş eviniz sevgili Kova burcunda yolculuğuna devam ediyor ve sizi sevginin her biçimini kucaklamaya teşvik ediyor. İyileşme fırsatları, özellikle nazik ve şefkatle konuştuğunuzda, Luna sabah ortasında Chiron’a bir öpücük üflediğinde devreye girecek. Bu öğleden sonra Uranüs tedirgin olduğunda, kendinizde ve başkalarında ruh hali değişimlerine dikkat edin ve stresi veya heyecanı sevdiğiniz insanlardan çıkarmamaya çalışın. Neyse ki, kozmik iklim, akşam çökmeden ve ay Venüs’le hizalanmadan hemen önce çok daha hafif hissedecek ve size eğlenme şansı sağlayacak.


28 Nisan 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Astrolojideki birçok asteroit, Kova burcuna günlük yaşamlarımıza ve işlerimize kanallık etmemiz için benzersiz bir bilgelik sağlar. Cinsiyet ifadesi veya cinsel kimlik ne olursa olsun tüm insanlarda var olan ilahi dişil nüansları daha iyi anlamamız ve içimize bakmamız için bize güç veriyorlar. Adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından alan asteroit Vesta, kısa bir süre önce Boğa burcunun çiçek tarlalarına girmek için Koç burcunun ateşli göklerini geride bıraktı. Vesta, kutsal cinselliğimizi ve onu nasıl takip ettiğimizi, savunduğumuzu ve ona bağlılık gösterdiğimizi anlamamız için bize güç veriyor. Boğa burcunda, bize başkalarına vermemizi ve derin, şehvetli tatmine odaklanmamızı söyler.


28 Nisan 2023 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, iş gününüz boyunca dikkatiniz dağılırsa şaşırmayın. Herkes sana güveniyor gibi göründüğünden, üstesinden gelmen gereken çok şey var. Ancak, Aslan burcundaki Ay hem Boğa burcundaki Uranüs’e hem de Boğa burcunda geri giden Merkür’e kare açı yaptığında beklenmedik bir şey ortaya çıkabileceği için kişisel meseleler öncelikli olabilir. Bir aile meselesi veya evdeki bir sorun, hiç beklemediğiniz bir anda ortaya çıkabilir. Artı, Merkür retrosu sayesinde muhtemelen kaotik bir şekilde paylaşılacak. Ne olursa olsun, bugün profesyonel konulardan önce kişisel konulara odaklanmaktan korkmayın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.