Kova Burç Yorumları 18 Nisan 2023

Kova burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 18 Nisan 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Nisan 2023 Salı Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Uzun, yavaş bir gün ve nereye giderseniz gidin kendinizi sıkılmış bulabilirsiniz. Çalışmak bir angaryadır ve herhangi bir yere varmak iki kat daha uzun sürer – ama en azından düşünmek için çok daha fazla zamanınız olur!


18 Nisan 2023 Salı Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Eski bir akrabanız bugün sizi yeni ve ateşli bir müzikle tanıştırabilir. Sürprizler çoktur.


18 Nisan 2023 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah flört ederek veya bir hobiyle bağlantı kurarak biraz eğlenmekten korkma, çünkü Koç ayı Venüs’ü uyumlu hale getiriyor. Bu titreşimlerin tümü, zihninizin gevşemesine ve gevşemesine izin vererek, kendinize rahat bir hızda hareket etme izni vermekle ilgilidir. Öğleden sonra Luna, Mars’la karşı karşıya geldiğinde size güvenen insanlar tarafından hüsrana uğrayabilirsiniz, ancak soğukkanlılığınızı korumazsanız gerilim hızla tırmanabilir. Ay ve Kayron’un tepede güçlerini birleştirdiği geceye girmeden önce iyi bir kitap ya da en sevdiğiniz filmle yavaşlamayı düşünün.


18 Nisan 2023 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ani bir enerji patlamasına hazır ol Kova! Güneş tutulması yarın fırtına şiddetiyle geliyor. Ancak, muhtemelen bugün yükselen enerjiyi çoktan hissetmişsinizdir! Güneş tutulmaları, burcunuz için evreni ateşledikleri yere bağlı olarak ani ve heyecan verici yeni başlangıçlar getirir. Kısa mesafeli seyahatle ilgili üçüncü güneş evinizle ilgili bir adrenalin dalgası hissedeceksiniz. Bu, sizin ve bir ortağın artık önümüzdeki yıl için memleketinizde karayolu gezileri, hızlı uçuşlar ve hatta konaklamalar hakkında heyecan verici yeni planlar oluşturabileceğiniz anlamına gelir. Hayatın hızının her zamankinden daha hızlı olduğunu ve içini macera tadıyla doldurduğunu fark edeceksin.


18 Nisan 2023 Salı Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, kısa ve öz tartışmalar ortaya çıkabilir! Bugün herkes sesini duyurmak istiyor, bu nedenle Koç burcundaki Ay Yengeç burcundaki Mars ile kare açı yaptığında bu bazı anlaşmazlıklara veya birbiri hakkında konuşmaya yol açabilir. Kare, siz ve iş arkadaşlarınız işle ilgili konulardan bahsederken üslubunuza, tavrınıza ve zamanlamanıza dikkat etmezseniz, bazı incinmiş hisler olabileceği sonucuna varabilir. Bununla birlikte, ay aynı zamanda İkizler’de Venüs’ü 60’lık açıyla konumlandıracağından, bunun üstesinden bir kahkahayla veya tonu hafifletmek için konuşmada hızlı bir değişiklikle gelinebilir. Stresli olmak yerine hafif ve havadar tutmaya çalışın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.