Kova Burç Yorumları 14 Nisan 2023

Kova burcunun 14 Nisan 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 14 Nisan 2023 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunun 14 Nisan 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 14 Nisan 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 14 Nisan 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 14 Nisan 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

14 Nisan 2023 Cuma Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Ev arkadaşlarınızla yaşıyorsanız, faturalar veya cihazlar gibi paylaşılan kaynaklar küçük sorunlara neden oluyor. Yine de iyi haberler var — yarın gelmeden önce her şeyi düzeltebilmelisiniz.


14 Nisan 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yolculuğunuzun bir aşamasının sonuna ulaştınız. Mücadelenizin çoğu sona erdi.


14 Nisan 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, düzensizlik veya havanın altında hissetmek, sabah rutininizde büyük bir sıkıntıya neden olabilir, çünkü ay ve Mars ek yükte dengesiz bir bağlantı oluşturur. Akıl sağlığınızın her şeyden önce gelmesi gerektiğini anlayarak, kaos sizi bulursa sakin kalmaya çalışın. Bu öğleden sonra Satürn Venüs ve Kader Düğümleri ile bağlantı kurduğunda, topraklayıcı ve destekleyici bir enerji devreye girecek ve sizden gelecek için mantıklı tohumlar ekmek için egonuzu bir kenara bırakmanızı isteyecek. Bu akşam Luna şifalı asteroit Chiron’a bir öpücük üflerken hüsranınızı güvendiğiniz bir arkadaşınıza veya günlüğünüze aktarmayı düşünün.


14 Nisan 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, bugün kişisel ve romantik yaşamınıza hayal kırıklığı getirebilir. Daha az yararlı olan ve romantizm ve çekicilik tanrıçası Tatlı Venüs, gerçek aşkla ilgili güneş beşinci evinizde dans ediyor. Bu büyük bir neşe getirme eğilimindedir, ancak gezegen yöneticiniz, kudretli Büyük Görev Sorumlusu Satürn ile bir çatışmaya doğru ilerliyor. Özellikle bir arkadaşınız, sosyal hayatınız ve hatta eski sevgilinizle ilgili olarak sizin için sinir bozucu bir gerilim yaşanması muhtemeldir. Bir değişiklik yapma arzusunu hissedebilirsiniz, ancak öyle görünüyor ki bunu yaparsanız ödenecek bir bedel var. Şu anda izole, depresif ve oldukça yalnız hissedebilirsiniz. Para sorunları da gündeme gelebilir.


14 Nisan 2023 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İşinin değeri nedir Kova? İkizler burcundaki Venüs, Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapacağından, tutku projeleriniz ve yaratıcı girişimleriniz üzerinde başgösteren bir soru işareti bekleyin. Kare, yaratıcı çalışmanızı çevreleyen finansal bir kesinlik olmadığını ima eder, bu nedenle fikirlerinizin ne kadar para değerinde olabileceğinden veya ne kadar değerli olabileceğinden emin olamayabilirsiniz. Bunda gezinmek zor olsa da, Neptün Boğa’daki Kuzey Düğümü ile altmışlık açı yapacağından, yaratıcı çalışmalarınız için mali açıdan istikrarlı satış noktaları olacağından emin olabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.