Koç Burç Yorumları 28 Nisan 2023

Koç burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü neler bekliyor? Koç burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 28 Nisan 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Nisan 2023 Cuma Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Doğal olarak gelmese bile, bugün diğer insanların yolu göstermesine izin verdiğinizden emin olun! Arkadaşlarınız ve sevgilileriniz size biraz izin vermek istiyor ve bunu hak ediyorlar.


28 Nisan 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Her şeyi olduğu gibi kabul ederseniz çok daha başarılı olursunuz.


28 Nisan 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Aslan ayı bu sabah erken saatlerde geri giden Merkür ile kare açı yaptığında uyku döngünüzü bozmakla tehdit ettiğinde huzursuz bir enerji yükselecek. Neyse ki, Luna ve Chiron sabah ortasında aynı hizaya geldiğinde, kendinizle ve şimdiki zamanla yeniden bağlantı kurma şansınız olacak. Bu öğleden sonra Uranüs tedirgin olduğunda dramaya ve fazla harcamaya dikkat edin ve egonuzu takip etmeyi unutmayın. Ay ve Venüs destekleyici bir yönü paylaştığında, endişelerinizi salıvermenize, biraz eğlenmenize ve berraklığı geri kazanmanıza izin verdiğinde, akşam tezahür etmeden hemen önce tatlılık sizi saracak.


28 Nisan 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç burcu, oldukça uzun bir süre derin okyanuslarınızda bir asteroitin dansını deneyimlediniz. Adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından alan asteroit Vesta, dünyevi Boğa burcunda dans etmeniz için sizi geride bıraktı. Vesta, içimizde asla sönmeyen kutsal iç alevle sembolize edilir. Ona tapan ve bekarlığı seçen kadim rahibeler yüzünden Vesta, kutsal cinselliğimizle de uyum içindedir. Boğa’da, üzerinde durabileceğimiz ve sevdiklerimiz için birçok yönden sağlayabileceğimiz güçlü bir temel oluşturmaya odaklandık.


28 Nisan 2023 Cuma Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Koçlar, hiç beklemediğiniz bir anda bir dönüm noktası gelebilir. Aslan burcundaki ay Boğa burcundaki Uranüs’le kare açı yaparken, tutku projeleriniz ve yaratıcı girişimlerinizle neler yapabileceğinizi görmek için beyninizi zorluyor olabilirsiniz. Uyum içinde olan finansal açıdan destekleyici ancak tatmin edici bir fırsat bulmak zor olabilir. Ay aynı zamanda Boğa burcunda geri giden Merkür ile kare açı yaptığından, bazı müzakereler veya planlar dalgalanma bile gösterebilir. Ancak bu gerilim iyi olabilir, çünkü imkanlarınız ölçüsünde neler yapabileceğinizi görmek için sizi her zamanki konfor alanınızın dışına itebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.