İkizler Burç Yorumları 29 Nisan 2023

İkizler burcunun 29 Nisan 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 29 Nisan 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunun 29 Nisan 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 29 Nisan 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 29 Nisan 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 29 Nisan 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Beyin gücünüz büyüyor ve büyüyor — ki bu garip görünüyor, çünkü oldukça harika başladı. Kafanı yeni bir konuya sokmayı denemen ve ne olduğunu görmen gerekebilir.


29 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Dış görünüşe odaklanmak yerine, olayların özüne inin.


29 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bu sabah, ay Leo’da ve haritanızın iletişimi yöneten bölümünde son adımlarını atarken, günlüğe kaydetmek veya anlamlı bir sohbete katılmak için bir dakikanızı ayırın. Öğleden sonra gelip Ay Başak burcuna geçerken duygularınızla çok daha uyumlu hissedeceksiniz ve evde yuva yapma arzusu devreye girebilir. Mars ve Uranüs aynı hizaya geldiğinde, özellikle de bunu yapmak motive ediciyse, kendinizi şımartmaktan çekinmeyin. Bu akşam Kader Düğümleri aktif hale geldiğinde, sezginizi takip etmenizi isteyen kalbinizi dinleyin.


29 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün motorunuz uğuldayacak, İkizler. Aslında, evrenden son derece nadir bir seksi sinyal alıyoruz! Seks ve tutku gezegeni olan Mighty Mars’ın güneşin etrafında dönmesi iki yıl alıyor, bu nedenle diğer gezegenlerle bağlantıları diğer gök cisimleri kadar sık ​​gerçekleşmiyor. Bugün, o sekstildeki elektrikli Uranüs’e gülümserken, bir felaket pişirmeye hazır olacaksınız! Oldukça kolay ve akıcı terimlerle tezahür edebilecek olan kişisel ve romantik yaşamınızı değiştirme cesaretiyle canlanacaksınız. Bu iki güç merkezi, uyumun ilahi bir yönü olan sekstilde dans ederken, menüde eğlence, tutku ve macera var.


29 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendinizi güvende hissetmek için neye ihtiyacınız olduğunu düşünün, İkizler. Yengeç burcundaki Mars, Boğa burcundaki Uranüs’ü 60’lık açı yaptığında, güvenliğiniz için yeni bir bakış açısına veya yaklaşıma sahip olabilirsiniz. Mali fırsatlarınızı, profesyonel istikrarınızı ve daha fazlasını düşünmek yepyeni bir bakış açısına ilham verebilir. İlham geldiğinde, harekete geçmemek ve hatta hareket tarzınızı değiştirmek istememek zor olabilir. Bununla birlikte, ne yapmak istediğiniz ve mali hedeflerinize nasıl ulaşacağınız konusunda açık fikirli olmanız gerekebilir çünkü bu sekstilin kendine özgü bir yeteneği olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.