İkizler Burç Yorumları 28 Nisan 2023

İkizler burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü neler bekliyor? İkizler burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 28 Nisan 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Nisan 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yolunuza çıkan büyük enerji patlamasıyla eğlenin – harikalığınızı para kazanmak veya yabancıları etkilemek için harcamaktansa arkadaşlarınızla dinlenmeyi tercih ettiğiniz günlerden biri.


28 Nisan 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Birinin size odaklanması sizi bunaltmaya başlayabilir. Kendine biraz boşluk ver.


28 Nisan 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Aslan burcundaki Ay, bu sabah çok erken saatlerde geri giden Merkür ile karşı karşıya geliyor ve garip ve beyinsel rüyalar yaratmakla tehdit ediyor. Şans eseri, uyandığınızda berraklığı geri kazanma şansınız olacak ve Chiron’dan gelen bir yardım eli sizi çevreleyen süptil enerjiye uyumlanmanıza izin verecek. Bu öğleden sonra Uranüs aktif hale geldiğinde müdahaleci düşünceler sizi yoldan çıkarabilir, ancak ruhunuza giren herhangi bir verimsiz veya olumsuz diyaloga takılmamaya çalışın. Akşamdan hemen önce Luna, Venüs’ü öptüğünde, romantizm veya kişisel bakım için mükemmel ortamı yarattığında, tatlılık etrafınızı saracak.


28 Nisan 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Son haftalarda yeni bulunan, incelikli bir tema evrende yankılanıyor, İkizler. Uzayın derinliklerinde çok uzakta bir asteroit olan Vesta, bir köşeyi döndü ve dünyevi Boğa burcuna girmeyi göze aldı. Vesta, adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından alan bir asteroittir. O özellikle önemlidir çünkü aynı zamanda kutsal cinsellik ve içsel gerçeğimizle de uyumludur. Şimdi Boğa burcunun enerjisini üstlenirken, kutsal cinselliğimizi istikrarlı, sağlam bir temel üzerinde inşa etmeye öncelik vererek ifade ederken daha şehvetli, pratik ve verici olabiliriz.


28 Nisan 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün çok popülersin, İkizler! Aslan burcundaki ay burcunuzdaki Venüs ile 60’lık açı yaptığından, herkes sizinle konuşmak ve iş gününüz boyunca sizinle bağlantı kurmak isteyecektir. Venüs yanınızdayken, adım attığınız herhangi bir profesyonel ortamda hissedilecek olan, kendinizi son derece güvenli ve çekici hissedebilirsiniz. Dolayısıyla, kendini ifade etme ve iyimser iletişim tarzınız işte çok aranacağından, sekstil bu çekiciliği sezgisel olarak güçlendirecektir. İş yerinizi keyifli hale getirme gücüne sahip olduğunuz için bunu kendi avantajınıza kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.