İkizler Burç Yorumları 27 Nisan 2023

İkizler burcunun 27 Nisan 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 27 Nisan 2023 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunun 27 Nisan 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 27 Nisan 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 27 Nisan 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 27 Nisan 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

27 Nisan 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Size masum görünen bir şey söylediğinizde insanlar çıldırdığında çok şaşırmayın veya paniğe kapılmayın. Geri almak kolaydır, ancak insanların bu kadar basit bir şeyi nasıl yanlış anlayabildiğini görmek zor.


27 Nisan 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İşler değişmeye başlıyor: Gelgit geliyor ve yeni olasılıklar getiriyor.


27 Nisan 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Bunu söylemenin kolay bir yolu yok sevgili İkizler. Bugünün kozmik iklimi, Aslan ayı yukarıda bir dizi sert açıya girerken biraz ısınabilir. Zaman zaman sabırsız ve hüsrana uğramış hissedebilseniz de, çabuk sinirlenmeye başlarsanız, sözleriniz başınızı belaya sokabilir. Ne yazık ki, Mars ve Chiron arasındaki sert bir kare, dürtülerinizi kontrol etmenizi zorlaştıracak, ancak doğada topraklanmak için harcanan zaman, boğuştuğunuz tüm pürüzleri düzeltmenize yardımcı olabilir. Alana ihtiyacınız varsa sınır koymaktan korkmayın ve egonuzun sizi ele geçirmesine izin vermeyin.


27 Nisan 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Önemli ay döngüleri söz konusu olduğunda, tatlı Ay’ımız Aslan’dan geçtiğinde, romantizm havasındayız, İkizler. Bunun nedeni, Leo’nun doğal olarak flört etmeyi, tutkuyu ve gerçek aşkı yönetmesidir. İnsan kolektifi bu zamanda anında aşk havasına giriyor. Bu ateş burcunda dans ederken, kişisel yaşamınızı ve ilişkilerinizi dönüştürmek için kullanmak ve kullanmak için enerji fazlalığının yanı sıra, bu temalara fazladan bir dikkat var. Tatlı ayımız Aslan burcundan her ay döngüsünde yalnızca bir kez geçtiğinden, bu güzel havanın boşa gitmesine izin vermeyin.


27 Nisan 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Konuş, İkizler! Bir Mercurial burcu olarak, konuşmakta sorun yaşamıyorsunuz. Bugünün ilk dördünü ve Aslan, işle ilgili konuşmalarınızda sıçramalar ve sıçramalar yapmak için ihtiyacınız olan enerji olabilir. Bununla birlikte, Yengeç burcundaki Mars, Koç burcundaki Chiron ile de kare oluşturacağından, herhangi bir incinme duygusu veya hayal kırıklığı ile liderlik etmemeye çalışın. Bir konuşma akışı içindeyken, her şeyi gerçekleştirecek kararlılığa sahip olduğunuzu bilin. Herhangi bir pasif-agresif yorumu veya geri bildirimi de kaygısız bir tonla geçerseniz, güçlü bir konumda olacaksınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.