İkizler Burç Yorumları 20 Nisan 2023

İkizler burcunun 20 Nisan 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 20 Nisan 2023 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunun 20 Nisan 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 20 Nisan 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 20 Nisan 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 20 Nisan 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Nisan 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bütün gün hareket halindesin – belki kelimenin tam anlamıyla bir çevreden diğerine geçiyorsun, ama daha çok yeni flört yollarını deniyor ve birkaç dakikada bir yeni insanlarla takılıyorsun.


20 Nisan 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Günü birçok insanla tanışarak geçirmek, size ihtiyacınız olan ego desteğini verir.


20 Nisan 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Boğa mevsimi bu sabah çok erken saatlerde başlıyor ve fazladan bir veya iki saat uyumanıza neden olabilecek rahat bir enerji getiriyor. Bu arada, Boğa ayı, şafak sökerken Kader Düğümleri ile aynı hizaya gelir ve size boğuştuğunuz her türlü stres, travma veya kederden kurtulmanıza yardımcı olabilecek derin bir netlik duygusu sağlar. Özellikle zihniniz rahat edemeyecek kadar meşgulse, güneş ve Plüton başınızın üzerinde kare açı yaptığında, sabah ortasında ruhsal yanınıza dokunun. Bu akşam Mars, merkezinizi bulmanıza yardımcı olacak şekilde aktif hale geldiğinde iyi hisler akacak.


20 Nisan 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün yeni bir burç dönemi başlıyor. Boğa mevsiminde güneşlenin! Güçlü güneş Boğa’nın tarlalarına doğru hareket ederken, onun ışığının mahremiyet, inziva ve bilinçsizlikle ilgili güneş on ikinci evinizde tutuştuğunu hissedersiniz. Önümüzdeki ay evrene uyumlanıp onun size söylediklerini dinlerken biraz daha düşünceli hissedebilirsiniz. Kişisel ve romantik yaşamınızla ilgili sezginizden yararlanın; birçok önemli önsezi ve eşzamanlılığı yakalayacaksınız. Bir şey kötü hissettiriyorsa, bunun gerçekten bir sorun olup olmadığını veya güvensizliklerinizin, endişelerinizin veya endişelerinizin sizi en iyi şekilde ele alıp almadığını ayırmanız gerekecektir.


20 Nisan 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Önümüzdeki altı ay boyunca neler serbest kalacak, İkizler? Bugün Koç burcundaki yeniay hibrit güneş tutulması yükselirken, profesyonel çevrenizde, bağlantılarınızda, sosyal medya varlığınızda, hayallerinizde bazı çılgın ama mukaddes değişiklikler olacak gibi hissedebilirsiniz. Öngörülemese de, bu dönem asla beklemeyeceğiniz şekillerde sıçramalar yapmanıza yardımcı olabilir. Bu olurken, güneş de Boğa burcuna girecek ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca değerlerinizi ve taahhütlerinizi düşünürken sizi daha fazla düşünmeye teşvik edecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.