Boğa Burç Yorumları 29 Nisan 2023

Boğa burcunun 29 Nisan 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 29 Nisan 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 29 Nisan 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 29 Nisan 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 29 Nisan 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 29 Nisan 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Fiziksel ifadeye ihtiyaç duyan bir pozitif enerji dalgası hissediyorsunuz – belki spor salonunda veya belki dans pistinde! Rutinlerinizle eğlenmeyi tercih ettiğiniz günlerden biri.


29 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sağlığınızla ilgili sorunlar mı yaşıyorsunuz? İçiniz rahat olsun — içine bakın.


29 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Aslan ayı Jüpiter ve Neptün ile birleşirken, sevgili Boğa, bu sabah beslemelerinizi tembelce kaydırmak için kendinize izin verin. Bununla birlikte, öğleden sonra geldiğinde vitese geçmek isteyeceksiniz ve Luna aktif Başak burcuna geçerek sizi tutkularınızın peşinden gitmeye ve eğlenmeye itiyor. Mars ve Uranüs gökyüzünde aynı hizaya geldiğinde, dürtülerinizi takip etmenizi, fikirlerinizi harekete geçirmenizi ve bir şans vermenizi isteyen iyi hisler akacak. Özellikle kendinize inanıp güvenle hareket ettiğinizde, Luna’nın Kader Düğümleri ile bağlantı kurduğu bu akşam değişim rüzgarları esecek.


29 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa burcunun en cüretkar işareti olma eğiliminde değilsin. Aslında, yeni romantik seçeneklerle tanışmak söz konusu olduğunda, sizi çekingen bırakacak herhangi bir şey yapmaktansa, denenmiş ve gerçek yöntemlerinize bağlı kalmayı tercih edersiniz. Yine de, günümüzün kozmik havası, özellikle elektrikli Uranüs burcunuz boyunca yolculuğuna devam ederken, yeni bir melodi çalmanıza neden olabilir. Yüce Uyandırıcımız göklerden bakarken, seksin ve tutkunun gezegeni olan kudretli Mars’tan gelen ateşli bir sext tarafından zapt edilecek. Altılık bir çizgide dans ederken, sizi şehre inmeye, hızlı bir yolculuğa çıkmaya ve hatta komşularınızla eğlenceli küçük bir etkinlik düzenlemeye teşvik edecekler.


29 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, hiç beklemediğiniz bir anda bir ampul yanabilir. Bir süredir bir şeyler çiğniyor ve atılımınızın gerçekleşmesini bekliyor olabilirsiniz. Bugün beklenmedik bir şey size gelebilir ve harekete geçmeniz için size ilham verebilir, çünkü Yengeç burcundaki Mars, burcunuzdaki Uranüs’ü 60’lık açı yapacaktır. Bir iş arkadaşınızla geçmişte yaptığınız bir konuşmayı veya bir arkadaşınızın yorumunu düşünmek, işinizle ilgili konularda farklı düşünmeniz için size ilham verebilir. İlham her an gelebileceğinden, tam da ihtiyacınız olan şey olabileceğinden açık fikirli olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.