Boğa Burç Yorumları 28 Nisan 2023

Boğa burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 28 Nisan 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Senin için pek bir anlam ifade etmeyen garip bir hava hissediyorsun ama yine de bunu ciddiye almalısın. İlgi gerektiren ve göz ardı edilemeyecek küçük bir aşk probleminden geçiyor olabilirsiniz.


28 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kimse sana tembel demekten kurtulamazken, bugün motive olmayacaksın.


28 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, ay Aslan burcundaki yolculuğuna devam ederken, evinize sıcaklık ve rahatlık getirirken, alanınızı bir parıltı dolduracak. Bu titreşimler, özellikle Chiron sabahın ortasında aktif hale geldiğinde, evde kalmak için mükemmeldir. Uranüs bu öğleden sonra çalkalanıp masaya inişli çıkışlı titreşimler getirdiğinde, kaosa ve duygusal karışıklığa dikkat edin. Neyse ki, özellikle lüksü ve kişisel bakımı kucaklamak için zaman ayırdığınızda, Luna uyumlu Venüs’ü öptüğünde, akşamdan hemen önce kendinizi daha huzurlu hissedeceksiniz. Bu hisler aynı zamanda duyularınızı da artıracaktır, bu yüzden iyi yediğinizden emin olun.


28 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Göklerde bir asteroit şimdi iz bırakıyor Boğa. Adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından alan bir asteroit olan Vesta, yakın zamanda burcunuza dans etti. Bu, yeni keşfedilen bir trendin küresel düzeyde başlamasını sağlar. Vesta, içimizdeki kutsal alevi yansıtan asteroittir – çekirdeğimizde asla söndürülemeyecek olan. Savunduğumuz ve kendimize yakın tuttuğumuz şeyleri gösterir ve bu asla vazgeçilemez. Vesta burcunuzdan geçerken, arzularımızın ve içsel gerçeklerimizin peşinden koşmak ve onları korumak konusunda daha sağlam ve istikrarlı olmaya çalışıyoruz.


28 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, çalışmanızın önüne geçen bazı kişisel stres etkenleri olabilir. Aslan burcundaki ay, burcunuzdaki Uranüs’le kare açı yaptığından, profesyonel gelişiminize odaklanmak için kişisel konulardan kopmak için mücadele ediyormuş gibi hissedebilirsiniz. Hatta ileri doğru her adım attığınızda, hemen iki adım geri atıyormuşsunuz gibi hissedebilir, çünkü ayın aynı zamanda burcunuzda geri giden Merkür ile kare olması göz önüne alındığında, sizi geri çeken bir şey olur. Kendine iyi bak; işler devam eden bir çalışmadır!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.