Boğa Burç Yorumları 23 Nisan 2023

Boğa burcunun 23 Nisan 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 23 Nisan 2023 Pazar günü neler bekliyor? Boğa burcunun 23 Nisan 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 23 Nisan 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 23 Nisan 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 23 Nisan 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Nisan 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Arkadaşların yoldan çıktığında biraz sakinleşmen gerekiyor — gerçekten bir felakete doğru gitmiyorlar! Vaazlarını zaten dinlemelerine imkan yok, bu yüzden onların anlamasına izin ver.


23 Nisan 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Denenmiş ve doğru olan iyidir. Sıkıcı rutininiz birdenbire bir rahatlık kaynağı olur.


23 Nisan 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah haritanızın lüksü yöneten bölümünde İkizler ayı Venüs’e yaklaşırken, istediğiniz kadar yavaş hareket edin. İster şık bir kahvaltı sipariş etmek, ister sessizce doğanın tadını çıkarmak için bir dakikanızı ayırmak olsun, bu titreşimlerin tümü çöküşü kucaklamakla ilgilidir. Luna ve Chiron sabahın ortasında aynı hizaya geldiğinde sessizlik ruhunuza biraz iyi gelecek ve tek başına bir yürüyüş gezisine veya tek başına alışveriş gezisine çıkarken düşüncelerinizi toparlamak için mükemmel bir bahane olacaktır. Bununla birlikte, Merkür geri hareketi Mars ile aynı hizaya geldiğinde sosyal doğanız bir kez daha canlanmaya başlayacak, bu nedenle yatmadan önce sevdiğiniz biriyle tanıştığınızdan emin olun.


23 Nisan 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kozmik habercimiz geri sarmalına girerken, adımlarını geri çekiyor, Boğa. Bugün önde ve merkezde olacaksınız ve zihniniz eyleme hazır olacak. İletişim gezegeni olan Mental Merkür, güneşin ilk kimlik evinizin – burcunuz – çiçek tarlalarında ay boyunca yürür ve sizi zevk peşinde koşmaya ve aşkla ilgili düşüncelerinizi iletmeye teşvik eder. Bugün kudretli Mars’a altmışlık açıyla bir aşk mektubu göndererek sizi flört etmeye, vücut dilinizi konuşturmaya ve inisiyatif almaya teşvik edecek. Hatta geçmişten biriyle karşılaşabilir veya tekrar iletişime geçebilirsiniz.


23 Nisan 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, daha fazla bolluğa ulaşmak için finansal olarak nasıl daha açık fikirli olabilirsiniz? Genellikle düz ve dar bir yolu tercih edersiniz, çünkü sabit enerjiniz sizi paranız ve mesleki güvenliğiniz söz konusu olduğunda alışkanlık haline getirir. Ancak İkizler’deki Ay, İkizler’deki Venüs’le kavuştuğunda, mali açıdan istikrarlı kalmak için mali yollarınız hakkında farklı düşünceleriniz ve hisleriniz olabilir. Paranın yeni ortaklıklar veya taahhütler gibi birkaç farklı yönden gelebileceğini hissedebilirsiniz. Açık fikirli olmak, finansal refah elde etmenize yardımcı olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.