Boğa Burç Yorumları 21 Nisan 2023

Boğa burcunun 21 Nisan 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 21 Nisan 2023 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunun 21 Nisan 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 21 Nisan 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 21 Nisan 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 21 Nisan 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

21 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün ilişki sorunları ortaya çıkabilir, bu nedenle tavsiye için en iyi arkadaşlarınıza mesaj göndermeniz gerekebileceği ihtimaline karşı telefonunuzu elinizin altında bulundurduğunuzdan emin olun. Her zaman arkandalar.


21 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Paranı sakla. Şimdi ne kadar hoşgörülü olursanız, daha sonra o kadar çok pişman olacaksınız.


21 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa burcunuzdaki Ay, bu sabah yolculuğuna Merkür’ün geri hareketine girmeden hemen önce geçerek devam ediyor. Daha fazla zorlamadan önce mevcut durumunuzu iyileştirmeye özen göstererek, görüntünüzü iyileştirmek ve düzenlemek için bu gezegensel geri dönüşü bir bahane olarak kullanın. Uykunuzdan uyandığınızda beklenmeyeni bekleyin ve Luna devrim niteliğindeki Uranüs ile aynı hizaya gelerek sizi geleceğe doğru iter ve sizi statükodan kurtulmaya teşvik eder. Neptün göklerimizde aktif hale gelirken, dünyayı gerçeküstü ve yumuşak bir ambiyansla kaplarken, bu gece rüya gibi bir enerji yerleşecek.


21 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa burcunda, parıldayan ay bugün maliye ve mülkle ilgili ikinci evinizde parlarken, sevdiğiniz şeyleri veya eviniz için satın almak için inanılmaz bir dürtüye sahip olabilirsiniz. Ancak, bu spontane enerji, sadece ve sadece onun yerine başka planlar için para biriktiriyorsanız, kafanızı karıştırabilir. İki kez düşünmek yerine hızlı adımlar atmak için reddedilmiş hissedebilirsiniz, yalnızca anında sonuç almak için can atabilirsiniz. Partnerinize danışılmazsa, onu başlarını sallarken, kollarını kavuştururken ve düşüncesiz hareketleriniz karşısında şaşkına dönmüş halde bulabilirsiniz. Bu enerjiyi dengelemek için elinizden gelenin en iyisini yapın ve en azından onlara konuşma şansı verin. İletişim artık son derece güçlü.


21 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, önümüzdeki birkaç hafta içinde giderek daha fazla karışmış hissedebilirsiniz. Bugünden itibaren Merkür burcunuzda geri hareket edecek ve bu durum iş hayatınızda ve astrolojik dönemde bazı aksamalara neden olacak. Merkür retrosu, yeniden düşünmek, gözden geçirmek ve sonra gözden geçirmek için mükemmel bir zamandır, bu nedenle bu, işte kendinizi yeniden konumlandırmak için mükemmel bir kozmik fırsat olabilir. Nasıl karşılaştığınız konusunda kendinizi sorumlu tutmanız gerekebilir, ancak bu, bir profesyonel olarak duruşunuzu geliştirmenize yardımcı olabilir. Hatta görünüşünüzü yeni ve geliştirilmiş profesyonel kimliğinize uyacak şekilde ayarlamanıza bile yardımcı olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.