Boğa Burç Yorumları 18 Nisan 2023

Boğa burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 18 Nisan 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Nisan 2023 Salı Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Biri size şaşırtıcı bir şekilde sarılır veya göz kırpar veya başka bir şekilde sizden hoşlandığını anlamanızı sağlar. Yüksek dramalı romantik bir bağlanmaya dönüşmese bile aşkı paylaşmak için iyi bir zaman.


18 Nisan 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Olumlu yorumlar ve hoş geldiniz haberleriyle beslenen bugün kendinizi oldukça iyi hissedeceksiniz.


18 Nisan 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Koç burcunun ayı bu sabah gezegen yöneticiniz Venüs’e bir öpücük gönderiyor ve sizi ruhsal olarak canlandırıcı ve uyumlu bir enerjiyle kutsuyor. Saatler ilerledikçe, özellikle de Luna öğleden sonra Mars’la karşı karşıya geldiğinde, bu durum gergin iç çatışmaları ve dış anlaşmazlıkları tetikleyebilir, bu zarif titreşimleri yanınızda taşıma konusunda dikkatli olmaya çalışın. Gün sona ererken yalnızlığı kucaklamayı planlayın ve Luna Chiron ile hizaya girerek sizi derinlere inmeye teşvik eder, böylece şifa bulabilir ve sizi rahatsız eden olumsuz döngülerden veya düşünce kalıplarından kurtulabilirsiniz.


18 Nisan 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, yarının güneş tutulması bugün sizin için kozmosta çatırdıyor. Güneş tutulmaları hayati yeni yolları tetikler ve yeni başlangıçlar yaratır. Genellikle her zaman hareket halinde olan biri olsanız da, bu özel tutulma güneşteki on ikinci inziva, mahremiyet ve akıl sağlığı evinizde titriyor. Evren size bir sonraki ufku keşfetmek için hızla dışarı çıkmaktansa yavaşlamanızı, dinlenmenizi ve şarj olmanızı söylüyor. Bu açıkça romantik bir enerji olmasa da, kişisel ve mahrem hayatınızla ilgili sezginizin kilidini açabilir. Sizi tatmin edici bir romantizm yaşamaktan alıkoyan bir travmaya tutunuyorsanız, bu zamanı gözlerinizi açabilecek bir şifacı veya uzmanla konuşmak için kullanabilirsiniz.


18 Nisan 2023 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne yapacaksın Boğa? Koç burcundaki ay, Yengeç burcundaki Mars ile kare açı yaptığında, iç gerilim işyeri tartışmalarınıza sıçrayabilir. Bir iş arkadaşınıza veya işle ilgili bir meseleye gizliden gizliye kırgın olmayabilirsiniz, bu yüzden düşmanca göründüğünüzde dikkatli olun. Sohbet sırasında pasif-agresif sözler söylemek yerine, dikkatinizi finansal yollar gibi diğer fırsatlara çevirin. Finansal ve profesyonel güvenlik seçeneklerinizi keşfetmek için İkizler burcundaki meraklı Venüs ile ayın altmışlık açısına yaslanın. Ay-Mars karesi pişman olacağınız bir şey söylemenize neden olabileceğinden, bunu yapmak sizi beladan uzak tutmanıza da yardımcı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.