Boğa Burç Yorumları 15 Nisan 2023

Boğa burcunun 15 Nisan 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 15 Nisan 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 15 Nisan 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 15 Nisan 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 15 Nisan 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 15 Nisan 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün bir anlaşma yapma dürtüsünden kaçının – bu bir katil! Bir aşk ilgisiyle işler hala biraz garip ama yakında işler normale dönmeye başlamalı.


15 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yavaştan almalısın. Birkaç şeyi başka bir güne erteleyebilirseniz, yapın.


15 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Kova burcunun ayı Koç burcunun güneşi ve Jüpiter ile birleşirken, bu sabah huzur ve sessizlik ihtiyacınızı karşılarken sınırlar koymaktan korkmayın. Bu titreşimlerin tamamı, zihinsel ve duygusal esenliğinizi destekleyebilecek yapılar yaratmakla ilgilidir, bu nedenle odağınızı buna göre yönlendirdiğinizden emin olun. Akşam tezahür etmeden önce sosyalleşmek isteyeceksiniz ve Luna, haritanızın topluluğu yöneten bölümünü harekete geçirerek sulu Balık burcuna sürüklenecek. Mevcut ve gelişmekte olan ilişkileri güçlendirme fırsatları, bu gece daha sonra ay Satürn ve Kader Düğümleri ile aynı hizaya geldiğinde devreye girecek.


15 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tutulma mevsimi bir sirenin çığlığı gibi patlamaya hazır Boğa burcu. Tutulma mevsimi genellikle yolunuza kozmik tozları kaldıran bir kasırga gibidir. Şu anda, büyük bir şeyin gerçekleşmek üzere olduğunu bilerek, durup arazinizi değerlendiriyormuş gibi hissedebilirsiniz. İlk tutulma her zaman geçişler getirir, yine de yine de göze doğru ilerlemek zorunda kalırsınız. Tutulma mevsimindeki ikinci tutulma da her zaman anıtsal haberler getirir. Aklınızı ve dengenizi korumaya devam ederken sürünerek ilerleyin. Dönüm noktaları etrafınızdaki her yerde ve zaten haftalardır var.


15 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, hafta sonuna rahat girin. Cumartesi, özellikle uyumak veya günü dinlenerek geçirmek istiyorsanız, yoğun bir çalışma haftasından sonra dinlenme zamanıdır. Ay bugün rahat Balık burcuna gireceğinden, sosyal medyada ve arkadaşlarla arayı kapatmaya daha meyilli hissedebilirsiniz. Sizden yanıt bekleyen insanlar varsa, ay enerjisi sizi e-postanıza, DM’lerinize ve daha fazlasına çekecektir. Hatta günün ilerleyen saatlerinde bir iş arkadaşınızla indirimli satış saatinde buluşmak veya bir ağ oluşturma etkinliğine katılmak isteyebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.