Boğa Burç Yorumları 14 Nisan 2023

Boğa burcunun 14 Nisan 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 14 Nisan 2023 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunun 14 Nisan 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 14 Nisan 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 14 Nisan 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 14 Nisan 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

14 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Daha önce ne kadar savaşmış olursanız olun, bir arkadaşınız veya kardeşiniz bugün gerçekten her şeyi ve daha fazlasını telafi eden tatlı bir jestle geliyor. Halkınızın ne kadar önemli olduğunu hatırlamanın tam zamanı!


14 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İnsanlar bugün mülklerini geride bırakıyor, bu yüzden en yakın ilişkilerinize öncelik verin.


14 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah kendinle boğuşmamaya çalış, çünkü Kova ayı ateşli Mars ile dengesiz bir açı oluşturuyor. Birçok yöne çekildiğini hissetsen de, aynı anda birden fazla işi yapmaya çalışmak beceriksiz olmana neden olabilir. Şans eseri, Satürn Kader Düğümleri ile aynı hizaya geldiğinde, geleceğe bakarken tekrar yolunuza çıkmanıza yardımcı olacak şekilde desteklenmiş ve dengeli hissedeceksiniz. Bununla birlikte, Satürn ve Venüs başınızın üzerinde kare açı yaptığında, ince bir şekilde yayılmayacağınız konusunda dikkatli olmak isteyeceksiniz. Ay ve Chiron aynı hizaya geldiğinde bu akşam yalnızlığı kucaklayın ve sınırları zorlamaktan veya düşünmeden hareket etmekten kaçının.


14 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kara bulutlar bugün yoğun sis gibi sürünüyor, Boğa. Aşk ve birlik tanrıça gezegenimiz Tatlı Venüs, Büyük Taskmaster gezegeni olan kudretli Satürn’ün buz gibi bakışlarının altına düşecek. Venüs, mali ve gelirle ilgili ikinci güneş evinizi canlandırırken, Satürn, güneşin on birinci neşe evinizde belirgin bir şekilde duruyor. Bu, sizin ve bir partnerin uzun vadeli hedefler ve zenginlik konusunda aynı fikirde olmadığınızı önceden haber verebilir ve dünyanızı sarsabilir. Depresyona, yalnızlığa ya da kendi kendini sabote etmemek için hayal kırıklığından kurtulmaya çalışın.


14 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye değer veriyorsun Boğa? İkizler’deki Venüs Balık’taki Neptün’le kare açı yaptığından, bazı bağlantıların veya isteklerin peşine düşme konusunda emin olamayabilirsiniz çünkü bunlar belirsiz fırsatlar olabilir. Kare, çabalarınızda kesinlik veya tanım eksikliğine neden olabilir, bu nedenle en istikrarlı rota hakkında net bir fikriniz olmayabilir. Ayrıntılar havada kalmış olsa da, Balık burcundaki Neptün burcunuzdaki Kuzey Düğümü ile altmışlık olduğu için her şeyin yerli yerine oturacağı umudunu koruyabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.