Boğa Burç Yorumları 12 Nisan 2023

Boğa burcunun 12 Nisan 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 12 Nisan 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Boğa burcunun 12 Nisan 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 12 Nisan 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 12 Nisan 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 12 Nisan 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

12 Nisan 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Birinin size davranışı konusunda biraz gergin hissediyorsunuz, ancak hemen bir şey söylemezseniz anlamayacaklar. Yine de onlara sadece bağırmadığınızdan emin olun!


12 Nisan 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Topuklarınızı tekmelemeniz ve biraz çıldırmanız gereken herhangi bir dürtüyü dizginlemeyin.


12 Nisan 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Oğlak burcunda ve haritanızın ruhsal sektörü boyunca yolculuğuna devam ediyor sevgili Boğa, bu sabah Merkür ile sezgilerinizi ve karşı tarafla bağlantınızı güçlendirecek tatlı bir ittifak kuruyor. Bu titreşimler, pozitif mantralar, meditasyon ve çekim yasasıyla çalışmak için mükemmeldir. Öğleden sonra, Luna ve Chiron karşı karşıya gelip sizden kendi duygusal veya zihinsel yaralarınızla ilgilenmenizi istediğinde biraz saklanmanız gerekirse kendinizi suçlu hissetmeyin. Neyse ki, günün ilerleyen saatlerinde Uranüs başınızın üzerinde aktif hale gelip muhteşem ve beklenmedik nimetlere kapı araladığında, ortam hafifleyecek.


12 Nisan 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni olan zihinsel Merkür ile, güneşteki ilk kimlik eviniz – burç burcunuz – boyunca dans ederek, muhtemelen birçok yeni fikir üretiyorsunuz, Boğa. Bununla birlikte, o şimdi gölge öncesi bir aşamadadır, bu nedenle yaşamın daha yavaş temposunu şimdiden fark ediyor olabilirsiniz. Nisan ve Mayıs aylarındaki resmi gerileme sırasında bununla önemli ölçüde karşılaşacağınız için, bu süre zarfında yanlış anlaşılan, yanlış görünen veya ertelenen her şey hakkında antenlerinizi açık tutun. İlişkileriniz de büyük olasılıkla bazı analizler için hazır olacak.


12 Nisan 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, mesleki yolculuğunuzda büyük sıçramalar yapmaktan kendinizi alıkoymayın. Oğlak burcundaki ay Koç burcundaki Kayron ile kare oluşturduğundan, bir sonraki maceranızın sorumluluğunu almak için doğru kafa boşluğuna girmek zor olabilir. Zihinsel olarak sinir bozucu olsa da, yeni bir yönde ilerlemek için gerekenlere sahipsiniz. Profesyonel yolculuğunuzdaki bu yeni bölümden en iyi şekilde yararlanmak için benzersiz bir eylem planı bulmak için burcunuzda Merkür ve burcunuzda Uranüs ile ay üçgenlerine yaslanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.