Boğa Burç Yorumları 10 Nisan 2023

Boğa burcunun 10 Nisan 2023 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 10 Nisan 2023 Pazartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 10 Nisan 2023 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 10 Nisan 2023 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 10 Nisan 2023 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 10 Nisan 2023 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

10 Nisan 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Arkadaş grubunuzdaki bir güç mücadelesi birdenbire ortaya çıktı ve hayatınızı ele geçirmekle tehdit ediyor. Muhtemelen henüz taraf seçmediniz – ama bu önemli değil.


10 Nisan 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Tutumu çıkarın ve o eski düşman oldukça tatlı olabilir.


10 Nisan 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bugün bir sosyal medya temizliği size iyi gelebilir, çünkü Yay burcunun ayı şifalı asteroit Chiron ile hizalanır. Bu kozmik iklim, samimi ve anlamlı gerçek dünya bağlarını beslerken kendinizi daha derin bir düzeyde anlamayı seçerek içinize girmenizi isteyecek. Bu akşam güneş ve Jüpiter aktif hale geldiğinde iyimserliğinize ve kimlik duygunuza ulaşın, bu da son zamanlarda ruh halinizi bozmuş olabilecek olumsuz düşünce kalıplarındaki döngüleri kapatmanıza yardımcı olur. Venüs bu gece İkizler burcunda ilk kez sahneye çıkarken, önümüzdeki haftalarda şehvetli ve düşünceli bir enerji sizi saracak.


10 Nisan 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, bugün ve yarın sizi ürpertebilir. Bununla birlikte, cızırtılı, seksi titreşimler veya gerilimden kırbacın şaklaması olabilir! Bunun nedeni, tatlı tanrıçamız ve gezegen yöneticiniz Venüs’ün güç merkezi Pluto ile üçgen olarak bilinen bir bağlantıya yaklaşmasıdır. Bu, herkesin kalp meselelerinde “ya hep ya hiç” hissetmesini sağlar. Kendinizi tetiklenmiş ve ateşlenmiş hissediyorsanız, bu enerjiyi topraklamak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve bunun yerine eğlenmeye, rahatlamaya veya masaj yapmaya odaklanın. İster bekar ister bağlı olun, karşı konulamaz biriyle bağlantı kurmaktan bıkın. Daha sonra tutkudan pişmanlık duymanıza neden olabilirler.


10 Nisan 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yapabilirsin Boğa! Yay burcundaki ay Koç burcundaki Chiron ile üçgen açı yaptığında, finansal meseleleriniz ve karışıklıklarınız hakkında bir miktar yoğunluk olabilir. Olanlarla kontrolünüzü kaybettiğinizi hissederseniz hayal kırıklığı, öfke ve sıkıntı duyguları kesinlikle ortaya çıkacaktır. Bu duyguların kaynamasına izin vermek yerine, bu durumun sorumluluğunu nasıl üstlenebileceğinizi düşünmek için vites değiştirebilirsiniz. Ay aynı zamanda Koç burcundaki yüce güneşi Koç burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapacağından, durumunuzu ele alırken daha olumlu ama iddialı bir yaklaşımı kanalize edebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.