Başak Burç Yorumları 28 Nisan 2023

Başak burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü neler bekliyor? Başak burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 28 Nisan 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Nisan 2023 Cuma Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Siz ve en iyi arkadaşınız veya oda arkadaşınız şu veya bu şekilde birbirinize büyük bir taahhütte bulunuyorsunuz ve bu doğru geliyor. Sonunda garipleşebilirsin, ama uzun vadede olumlu olmalı.


28 Nisan 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Uzun uzun düşün. Bugün alışveriş yapacaksanız, anlık satın almalara dikkat edin!


28 Nisan 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Aslan ayı, bu sabah çok erken saatlerde geri giden Merkür ile karşı karşıya geliyor sevgili Başak, bu rüya alemlerinde karışık mesajlar verebilir. Şans eseri, Luna sabah ortasında Chiron ile aynı hizaya geldiğinde, masaya temizleyici ve enerji verici bir hava getirdiğinde, tüm zihinsel örümcek ağlarını silkeleme şansınız olacak. Bu öğleden sonra Uranüs aktif hale geldiğinde, ötelerden gelecek destek mesajları için gözlerinizi dört açın, ancak sizi yanlış yola sokan garip tesadüfleri okumamaya çalışın. Ay ve Venüs’ün destekleyici bir bağlantıyı paylaştığı akşamdan hemen önce, özellikle de kendinize odaklanmak için sınırlar koyduğunuzda, tatlılık sizi bulacaktır.


28 Nisan 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Topraklanmış kozmik enerji sizi evinizde hissettirecek Başak. Bunun nedeni, uzayın derinliklerindeki bir asteroitin kısa süre önce Koç’un ateşli gökyüzünü geride bırakması ve sizinle mükemmel bir şekilde aynı hizaya gelen bir burç olan Boğa burcuna girmesidir. Vesta, adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından alan bir asteroittir ve hem kutsal iç alevimizle hem de kutsal cinselliğimizle hizalanır. Kim olduğumuzun özünde var oldukları için bu enerjiler asla söndürülemez veya alınamaz. Şimdi boğa burcunu ziyaret ettiğinden, içsel arzularınızın peşinden gitme konusunda kendinizi daha ayakları yere basan, merkezlenmiş ve pratik hissedeceksiniz.


28 Nisan 2023 Cuma Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bakış açınızı yeni caddelere açın Başak. Aslan burcundaki ay Boğa burcundaki Uranüs ile kare açı yaptığında profesyonel yolculuğunuzda alternatif fırsatları ve rotaları biraz kabul etmenin zamanı geldi. Bununla birlikte, yörüngenizdeki değişiklikleri veya hatta yeni bir yönü tamamen kavramak zor olabilir çünkü Ay aynı zamanda Boğa burcunda geri giden Merkür ile kare açı yapacaktır. Profesyonel yolculuğunuzun gidişatı hakkında daha iyimser hissetmek için bu meydanlarda yeni bir bakış açısı benimsemek için kendinize meydan okumayı düşünün. Bunu yapmak, kariyerinizdeki seçenekleriniz hakkında daha iyi hissetmenize yardımcı olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.