Başak Burç Yorumları 18 Nisan 2023

Başak burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü neler bekliyor? Başak burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 18 Nisan 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Nisan 2023 Salı Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İlk başta kulağa çılgınca gelen ama aslında hayatınıza mükemmel bir şekilde uyan bir şeyi hayal etmek için analitik zihninizi kullanın. Belki de romantik seçeneklerinizi yeniden düzenlemeniz gerekiyor.


18 Nisan 2023 Salı Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Birinin senden hoşlanmasını sağlamaya çalışmaktan vazgeç. Siz ikiniz uyumlu değilsiniz ve sorun değil.


18 Nisan 2023 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bu sabah Koç burcunun ayı Venüs’ü öperken, kendine ve başarı arayışına yatırım yap. Bu kozmik iklim, hırslarınıza ağırlık vermenize yardımcı olabilir, ancak güvene dayalı iş ittifakları oluşturmak, ileriye giden yolunuzda hayati bir rol oynayabilir. Bugün daha sonra Luna ve Mars karşı karşıya geldiğinde, çevrimiçi ortamda ve topluluğunuzda yaşanacak dramlara dikkat edin. Son zamanlarda özellikle tetikleyici veya olumsuz olan tüm hesapları sosyal medya akışlarınızdan temizlemeyi düşünün. İyileşme fırsatları, bu gece ay ve Chiron aynı hizaya geldiğinde devreye girecek ve temizleyici bir tuz banyosu yapmak için mükemmel bir bahane olacak.


18 Nisan 2023 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kader geliyor Başak. Koç burcundaki derin ve güçlü bir güneş tutulması yarın kozmosu elektriklendirecek, ancak muhtemelen bugün yükselen enerjiyi hissediyorsunuzdur. Güneş tutulmaları, göklerin neresine düştüklerine bağlı olarak, hayatınıza kaderinizde yeni başlangıçlar getirir. Yoğun heyecan, yeni başlangıçlar ve ani yeni ufuklar getirirler. Bu tutulma, güneşin sekizinci samimiyet, paylaşılan varlıklar ve cinsellik evinize enerji veriyor. Şu anda nerede olduğunuzu ve ileriye dönük ilişkilerinizi nasıl geliştirebileceğinizi düşünün. Birlikte daha fazla inşa etmeye karar verebilirsiniz – veya kayalık bir bölgedeyseniz – sonunda kendi yollarınıza gitmek için bir yerleşime varabilirsiniz.


18 Nisan 2023 Salı Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, kariyer yolunuzun gittiği yöne şaşırmamaya çalışın. Koç burcundaki Ay İkizler’deki Venüs’ü 60’lık açıyla geçerken, kariyer yolunuzda yatırım yapabileceğiniz ve para kazanabileceğiniz pek çok hareketli parça var. Devam eden çok şey olduğundan, Ay Yengeç burcundaki Mars’la kare açı yaptığında ne kadar çok şey yapabileceğiniz sizi biraz şaşkına çevirebilir. Daha fazla özgürlüğe ve esnekliğe sahip olduğunuz için seçeneklere sahip olmak mükemmel olsa da, kolayca bunalırsanız manevra yapmak da zor olabilir. Stres seviyenizi kontrol altında tutun!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.