Başak Burç Yorumları 14 Nisan 2023

Başak burcunun 14 Nisan 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 14 Nisan 2023 Cuma günü neler bekliyor? Başak burcunun 14 Nisan 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 14 Nisan 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 14 Nisan 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 14 Nisan 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

14 Nisan 2023 Cuma Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Herhangi bir durumun temel ayrıntılarıyla uğraşırken elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz – ancak bugün, derinlerde neler olup bittiğini anlayamıyorsunuz. Daha geniş bir perspektiften bakmaya çalışın.


14 Nisan 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hedefleriniz sizi daha iyi bir yere götürüyor, bu yüzden onları takip edin. Naysayers’ı görmezden gelmek.


14 Nisan 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Kova ayı ateşli Mars ile dengesiz bir açı oluşturduğundan, sevgili Başak, bir ekip olarak çalışmak bu sabah kedileri yönetmek gibi hissedebilir. Meslektaşlarınız normalden daha düzensiz veya huysuz görünüyorsa kendi işinize öncelik vererek topluluğunuz ve ofis çevresindeki savaşlarınızı seçin. Bu öğleden sonra Satürn Venüs ve Kader Düğümleri ile hizalandığında, istekleriniz ve ihtiyaçlarınız ve standartlarınızın makul olup olmadığı konusunda düşünmenizi istediğinde, odak noktanız kalp meselelerine kayacak. Bu akşam ay ve Chiron aynı hizaya geldiğinde, güvendiğiniz bir yol arkadaşıyla duvarlarınızın yıkılmasına izin verin.


14 Nisan 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Zor aşk bugün seninle yüzleşmek için burada, Başak. Kişisel ve romantik ilişkilerinizde bir dönüm noktasındasınız, özellikle de güneşteki onuncu başarı evinizde yörüngede dönen, cazibenin, güzelliğin ve sevginin gezegensel yöneticisi ve daha az faydalı olan tatlı Venüs ile. Düşecek ve ayak bileklerini kıracak, güneş enerjisi yedinci ortaklık evinizde dönen sıkıntı ve karmanın gezegensel yöneticisi ve Büyük Görev Yöneticisi olan sert Satürn’ün bakışları altında duramayacak. Kariyer ve ilişkinizin nereye gittiği hakkında zorlu tartışmalar yıldızlarda yazılıyor. Kafanı boşaltmak için geri adım atmak için elinden geleni yap.


14 Nisan 2023 Cuma Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bağlılığınız nasıl sonuçlanacak Başak? İkizler burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaptığında, mevcut yükümlülüklerinizin, sözleşmelerinizin ve ortaklıklarınızın genel kariyer yolunuzda nasıl bir rol oynayacağına dair bir kesinlik yoktur. Kariyer yolunuzda ilerlemek için bu düzenlemelere ihtiyacınız olduğunu zaten biliyorsunuz. Bununla birlikte, her bir profesyonel taahhüdün ve ortaklığın yörüngenizi nasıl şekillendireceğini tam olarak ölçmek zor olabilir. Neyse ki, Neptün Boğa’daki Kuzey Düğümü ile altmışlık açı yapacağından, en azından doğru yöne gittiğinizi hissedeceksiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.