Başak Burç Yorumları 10 Nisan 2023

Başak burcunun 10 Nisan 2023 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 10 Nisan 2023 Pazartesi günü neler bekliyor? Başak burcunun 10 Nisan 2023 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 10 Nisan 2023 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 10 Nisan 2023 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 10 Nisan 2023 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

10 Nisan 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kimsenin kötü davranışları hakkında dava açmanın en iyi zamanı değil — tabiri caizse ayak parmaklarınıza basmıyorlarsa! Yaratıcı kalmanız gerekiyor ve bunu yapmanın en iyi yolu sinirlerinizi unutmaktır.


10 Nisan 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İpek kadar pürüzsüz — bugün tüm etkileşimleriniz böyle ilerliyor. Sürüş keyfi.


10 Nisan 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Yay burcundaki ay ile şifalı asteroit Chiron arasındaki tatlı değiş tokuş sayesinde kederi üzerinizden atmak ve daha mutlu bir kalple ilerlemek için eşsiz bir konumda olacaksınız. Duygularınızla yüzleşmekten korkmayın, çünkü bunu yapmak onları tamamen bırakmanıza izin verecektir. Canlandırıcı bir enerji, bu gece güneş ve Jüpiter tepenizde aktif hale geldiğinde bu duyguları güçlendirecek ve ruhunuzu şükranla doldurmanın hayal kırıklığından daha kolay olduğunu göreceksiniz. Venüs kurnaz İkizler burcuna girerken, kariyeriniz önümüzdeki birkaç hafta boyunca istikrarlı bir yükselişten faydalanacak.


10 Nisan 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, bugün ve yarın kozmik farlarınızı yakın. Yoğunluk ve macera kapıda olabilir! Bunun nedeni, aşk ve zevk tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs’ün, tüm gezegenlerin en yoğunu olan güç merkezi Pluto ile üçgen açı yapacak olmasıdır. Bir yandan, eğer önemli bir diğerine bağlıysanız, doyumsuz seks ve deneyler için zaman ayırmanıza izin vererek, bu bir tutku ve zevk kasırgası getirebilir. Bununla birlikte, Plüton hipnotik bir gezegen olduğu için, baştan çıkarmaya başlarsanız daha sonra sizi ısırmak için geri gelebileceğinin de sinyalini verebilir.


10 Nisan 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne için para ödemen gerekiyor Başak? Yay burcundaki ay Koç burcundaki Chiron ile üçgen açı yaptığında finansal sıkıntı ortaya çıkabilir. Bu geçiş sırasında borç, ödemeler ve hatta geleceğiniz için para biriktirme gibi göz korkutucu bir görev yüzünden kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Bu üçgenin olumsuzluğuna yenik düşmek yerine, finansal meselelerinizin sorumluluğunu almanız gerekebilecek bir ivme olarak kullanabilirsiniz. Şans eseri, Ay aynı zamanda Koç burcundaki yüce güneş ve Koç burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapacağı için şansınız dönecek. Harekete geçtiğinizde finansal olarak dönüşme gücünüz var!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.