Balık Burç Yorumları 28 Nisan 2023

Balık burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü neler bekliyor? Balık burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 28 Nisan 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Nisan 2023 Cuma Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Geçmişte olan bir şey hakkında bir karar vermen gerekiyor. Bağışlama ve unutma zamanı gelebilir ya da bunca yıldan sonra biriyle uzlaşmaya ihtiyaç duyabilirsin.


28 Nisan 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İstediğiniz şey ile herkes için en iyi olan arasında bir denge bulmak bugün çok önemlidir.


28 Nisan 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, Aslan ayı ile geri giden Merkür arasındaki sert bağlantı nedeniyle, rüyalarınız çok erken saatlerde kafa karıştırıcı olabilir. Astral alemde savrulmanıza ve dönmenize neden olan karşılaşmaları okumamaya çalışın, bunun yerine şu anda olması gereken şeye odaklanın. Şans eseri, Luna ve Chiron arasındaki tatlı bir değiş tokuş sabah ortasına kadar merkezinizi geri kazanmanıza yardımcı olacak, ancak biraz güneş ışığı ve temiz hava için dışarı çıkmak isteyebilirsiniz. Bu öğleden sonra Uranüs tedirgin olduğunda sözlerinize dikkat edin ve duyduğunuz kötü niyetli dedikoduları tekrarlamamaya dikkat edin.


28 Nisan 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Uzayın derinliklerinde bir asteroit olan Vesta, kısa süre önce Koç burcunun ateşli göklerini geride bırakarak yeni keşfedilen bölge Balık burcuna adım attı. Boğa’nın çiçek tarlalarında enerjilenirken, bize ileriye dönük farklı mesajlar öğretecek. Vesta, adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından alan asteroittir. Bize yoğun bir şekilde içsel kutsal alevimize ve cinselliğimize odaklanmayı ve ona nasıl bağlılık gösterdiğimizi anlamayı öğretir. Bu, en çok önemsediğimiz şeyi savunmamız ve korumamız için bize güç verir. Boğa burcunda, bizi hem verici hem de hazcı olmaya teşvik edecek.


28 Nisan 2023 Cuma Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hayat güzel, Balık. Aslan burcundaki ay İkizler burcundaki Venüs’ü altmış olacağından, iş-yaşam dengenizde tüm taahhütlerinizi ve ilişkilerinizi açıklayan tatlı bir noktaya nihayet ulaştığınızı hissedebilirsiniz. Ancak, bu sadece sorunsuz bir seyir olduğu anlamına gelmez. Ay ayrıca Boğa burcunda geri giden Merkür ile kare açı yapacağından, hafta sonu başlamadan önce son dakika detayları konusunda iş arkadaşlarınızla iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Çok fazla olursa, herhangi bir iletişim bozukluğunu düzeltmek için bir sonraki iş gününü beklemek en iyisi olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.