Balık Burç Yorumları 18 Nisan 2023

Balık burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü neler bekliyor? Balık burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 18 Nisan 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Nisan 2023 Salı Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Son zamanlarda işler biraz sertse, şimdi onları biraz yumuşatmanın tam zamanı. Bir yakınınızla iletişim kurmanız ve onlara durumun nasıl olduğunu bildirmeniz gerekiyor, ancak diplomatik davrandığınızdan emin olun!


18 Nisan 2023 Salı Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İllüzyonların gerçek olmaması, onların güçlü motive edici olamayacakları anlamına gelmez.


18 Nisan 2023 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bu sabah normalde olduğundan biraz daha uzun süre yorganın altında oyalanmak için izin ver, çünkü Koç burcunun ayı ve Venüs genel yükü paylaşıyor. Bu kozmik iklim, özellikle kendinizi küçük kişisel bakım eylemleriyle destekliyorsanız, duygularınızı merkeze almanıza da yardımcı olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde Luna, Mars’la karşı karşıya geldiğinde drama dikkat edin ve özellikle pervasız veya duygusal hissediyorsanız herhangi bir alışveriş yapmamaya çalışın. Neyse ki, lüksü kucaklama ve bu gece ay Chiron’la birleştiğinde kendinizi şımartma şansınız olacak.


18 Nisan 2023 Salı Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, yılınızda büyük bir dönüm noktası gelmek üzere. Bunun nedeni, bir güneş tutulması kozmosu tutuşturacak ve hayatınıza kaderinizde yeni bir başlangıç ​​getirecektir. Güneş tutulmaları her zaman zaman çizelgenizi hızlandırır ve hâlâ kilitlenmiş olabileceğini düşündüğünüz yeni ufuklar getirir. Sizin için bu tutulma, ikinci mali evinize bir enerji patlaması getiriyor, bu da sizin ve sevgilinizin ikramiyeyi vurabileceğiniz anlamına geliyor. Siz ve sevgilinizin muhteşem yeni eşyalara yatırım yapmaya ve hatta daha fazla tasarruf etmeye hazır olup olmadığınızı düşünün. Bu tutulma, değerlerinizi ve ahlaki değerlerinizi ve bunların romantik yaşamınıza nasıl yansıdığını bile değerlendirmenize neden olabilir.


18 Nisan 2023 Salı Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye değer verirsin, Balık? Koç burcundaki Ay, Yengeç burcundaki Mars ile kare açı yaptığından, istediğiniz şeyle ihtiyacınız olan şey çelişebilir. Kare, her iki dünyanın da en iyisini istiyorsanız, daha fazla para kazanma ve tutkulu projelerinizi sürdürme arzunuzun daha fazla uzlaşma gerektireceği anlamına gelebilir. Değilse, finansal ve profesyonel olarak güvende hissetmek için neyin peşinden gitmek istediğinize karar vermeniz gerekebilir. Ay aynı zamanda İkizler burcunda Venüs’ü 60’lık açıyla konumlandıracağından, seçeneklerinize boğulmamaya çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.