Mayıs Aylık Burç Yorumları Neler? Burç Yorumu 2023 Mayıs

Burçlar astrolojinin en ilgi çekici alanlarından biridir. Her ay yeni bir burç sezonuna giriyoruz ve bu sezonlarda burçlarımızın etkileri hayatımızda kendini gösteriyor. Bu yazıda sizlere, her ayın başında yayınlanan ve merakla takip edilen aylık burç yorumları hakkında bilgi vereceğiz. Aylık burç yorumları, hayatımızdaki değişimleri öngörmek ve bize yön vermek için rehberlik eder. Her burcun özelliklerine göre hazırlanan bu yorumlar, gezegenlerin konumlarına, burçların elementlerine ve diğer astrolojik faktörlere göre belirlenir. Yılın 5. ayında burçların etkisini karakteriniz ve günlük hayatınız üzerinde ne kadar hissettiğinizi öğrenmek mi istiyorsunuz? 2023 yılının 5. ayı olan Mayıs ayında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi,Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların Mayıs ayı nasıl geçecek? Siz de aylık burç yorumlarına meraklıysanız, yazımızı okumaya devam edin ve burcunuzun yorumunu kaçırmayın.

Koç Burcu

Koç Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Fırsat Zenginliği

Koç burcu, gelirinizi artırmak ve kendinize yatırım yapmak için her fırsatı değerlendirerek bu ayı kazanacaksınız. Bir numaralı varlığınız sizsiniz, bu nedenle yeteneklerinizden ve deneyiminizden en iyi şekilde yararlanmak için ne gerekiyorsa yapmanız çok önemlidir. Boğa’nın dünyevi burcuna yapılan vurgu, planlarınızı pekiştirmek ve önemli bir projenin bir sonraki aşamasına, sıkı çalışmayı gerektiren kısma geçmek için iyi bir zaman.

Ve 5 Mayıs’ta Akrep burcundaki ay tutulmasına dikkat edin, çünkü bu, gecikmiş herhangi bir mali meseleyi kesin olarak halletmek için bir çağrı olabilir. Çok geç bırakırsanız, bu konuda başka seçeneğiniz olmayabilir. Ayrıca, gelişmenize yardımcı olabilecek parayla ilgili bir karar vermeniz gerekebilir.

Kanatlı Merkür on dördünde Boğa burcuna geçiyor, bu nedenle mali işlerinizle ilgili herhangi bir gecikme yaşıyorsanız, bunlar artık hafiflemeye başlamalıdır. Merkür yön değiştirirken sinir bozucu olabilir, bu nedenle bu tarih civarında yine de dikkatli olmanız gerekecek. Bir hafta sonra gitmek için iyi olacaksın.

16 Mayıs’ta neşeli Jüpiter, yaklaşık bir yıl kalmak üzere Boğa burcuna geçerek para bölgenize bir doz iyi şans getiriyor. Mali konularda kendinize çok daha fazla güvenecek ve genel servetinizi artırmaya istekli olacaksınız.

Ve bu yeterli değilse, on dokuzunda Boğa burcunda yeni bir ay var ve bu, herhangi bir yeni girişimi başlatmak için mükemmel. Sonunda o yan koşuşturmaya hazırsanız, ilk adımları atmak için harika bir zaman. Ve yeni finansal alışkanlıklar yaratmaya hazırsanız, şimdi harekete geçin.

Son olarak, iletişim, çalışma, e-ticaret ve sosyal medya için harika olan dört haftalık bir konaklama için 21 Mayıs’ta güneş İkizler burcuna geçiyor. Bu, becerilerinizi geliştirmek için harika bir fırsat.


Boğa Burcu

Boğa Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Bir Ruloda

Boğa, 21 Mayıs’a kadar güneşin burcunuzda olması, yeteneklerinizi geliştirmek ve sizin için özel anlam taşıyan projelerde ilerlemek için harika. Bu, planlarınızı ve hedeflerinizi bir sonraki aşamaya taşımak ve sihrinizi kullanarak büyümelerini, başarılı ve kârlı olmalarını sağlamak için mükemmel bir fırsat. Bu ay çok dikkat çekecek şeyleri nasıl güzelleştireceğinizi bilmek konusunda bir hüneriniz var.

Ayrıca, ister romantik bir ortaklık, ister arkadaşlık veya iş birliği olsun, önemli bir ilişki aracılığıyla yankılanabilecek karşıt burcunuz Akrep’te beşinci evdeki güçlü bir ay tutulması var. Bir şey gün ışığına çıkabilir, bir sorun bir çatışmaya neden olabilir ya da sadece duygularınızı paylaşmak isteyebilirsiniz. Her ne ise, bazı yoğun duygular söz konusu olabilir, bu yüzden dikkatli ilerleyin.

Bu ayın en büyük haberi, Jüpiter’in 16 Mayıs’ta yaklaşık bir yıl kalacağı burcunuza geçmesi. Bu, yolunuza iyi bir şans getirebilir ve cesur olmanız ve konfor alanınızın dışına çıkmanız için size ilham verebilir. İşler gerçekten iyiye gidiyor.

Ayrıca burcunuzda sizin için yılın en iyisi olan on dokuzunda bir yeniay var. Yeni girişimler başlatmak ve daha üretken olmanıza yardımcı olabilecek alışkanlıklar edinmek için harika bir zaman.

İddialı Mars, 20 Mayıs’ta ev bölgenize giriyor ve bu, temiz bir taramayı teşvik edecek. Tam bir dağınıklık zamanı ve biraz yer boşaltma şansı olduğuna karar verebilirsiniz. Sıcak mevsimleri karşılamak için evinizi yeni renklerle yeniden dekore etmek de isteyebilirsiniz.

Son olarak, güneş 21’inde İkizler burcuna giriyor, bu da mali konulara ve kazancınızı artırmanın bir yolunu bulmaya odaklanıyor. Satış yapmaktan hoşlanıyorsanız, artık istemediğiniz veya ihtiyacınız olmayan tüm eşyalardan kurtulmak için birçok fırsatınız olacak.


İkizler Burcu

İkizler Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

İlham Toplama

Sevgili İkizler, bu ayın ilk bölümünde ruhsal bölgenize bir vurgu var, bu nedenle sezgisel dürtülere ve ilhama açık olacaksınız. O zamana kadar, yarım kalmış işleri halletme ve duygusal yükü temizleme aşamasında olacaksınız. Bu kulağa çok eğlenceli gelmese de, 21 Mayıs’ta güneş burcunuza girdiğinde yeni projelerle ilerleyebilmeniz için gerekli bir süreç. Bu, gece rüyalarınızdan gelebilecek fikirler için heyecanlanma zamanı. gündüz hayalleri, görselleştirme ve hayal gücünüz. Bir sonraki mücadeleniz, en iyilerini gerçeğe dönüştürmek.

Beşincisinde, ay tutulması yaşam tarzı bölgenizde gerçekleşir ve olumlu bir değişiklik yapmaya hazır olduğunuz alanları vurgulayabilir. Belki de işinizle veya esenliğinizle, başka şeyler için daha fazla zaman ayırmakla veya daha üretken olmakla ilgilidir. Bir olay sizi harekete geçmeye itebilir ve bu dönüm noktası sizi daha iyi seçenekler düşünmeye yönlendirebilir.

Ve aksamalar ve beklenmedik gecikmelerden rahatsız olduysanız, çevik Merkür 14 Mayıs’ta ileri doğru dönecek ve bu da bu tür sorunları kademeli olarak sona erdirebilir. Ayrıca, Merkür manevi bir sektördeyken, önemli tesadüflerin daha sık hale geldiğini göreceksiniz.

Canlandırıcı Jüpiter, yaklaşık bir yıl kalmak için on altıncıda Boğa burcuna geçiyor, bu da iç oyununuzu geliştirmenin tam zamanı olacağı anlamına geliyor. Bir yaşam koçu veya akıl hocası ile bağlantı kurmayı hiç düşündüyseniz, devam etmenin tam zamanı. Sonuç olarak harika şeyler başarabilirsiniz.

19 Mayıs’ta aynı sektördeki yeni ay, yeni bir ruhsal uygulama başlatmak için mükemmeldir. Günlük yaşamınızı sürdürürken iç huzurunuzu korumanıza yardımcı olacaksa, almaya değer.

Son olarak, güneş yirmi birincide burcunuza süzülüyor ve önümüzdeki dört haftayı sizin için kişisel olarak anlamlı kılıyor. En özgüvenli ve canlı halinizde olacaksınız, bu yüzden bunu kendi avantajınıza kullanın.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Hayaller Gerçekleşiyor

Bu ay sosyal bölgenize bir vurgu var, Yengeç, bu da dışarı çıkıp dolaşmak için heyecan verici bir ay gibi göründüğü anlamına geliyor. 21 Mayıs’a kadar bu sektördeki güneş, akraba ruhlarla bağlantı kurmak ve yeni çevrelerde hareket etmek için bir çağrı olabilir. Aynı zamanda bir rüyayı hayata geçirmek için bir şanstır ve onu ilk düşündüğünüzden daha büyük ve daha heyecanlı hale getirmek isteyebilirsiniz. Topluluğunuz için iyi şeyler başarmak amacıyla bir ekibin parçası olarak veya bir grup projesinde çalışmaktan da keyif alacaksınız.

Beşincide Akrep’te ve sosyal ekseninizin karşısında bir ay tutulması var ve bu bazı yoğun duyguları beraberinde getirebilir. Bu tutulma tutkulu bir aşk ilişkisinin veya dahil olmaya hevesli olduğunuz yaratıcı bir çabanın başlangıcının işareti olabilir. Emin olun enerjinizi neye yönlendirirseniz o size fayda sağlayacaktır. Bir taahhütte bulunduktan sonra geri adım atmak zor olabilir.

Konuşkan Merkür, 14 Mayıs’ta Boğa burcuna geçerek, yaşamış olabileceğiniz tüm kafa karışıklıklarına veya karışık mesajlara son veriyor. Önümüzdeki günler daha fazla netliği teşvik edecek ve herhangi bir tartışma varsa, düzeltmeler yapmak daha kolay olacaktır.

Heyecan verici haber şu ki, cömert Jüpiter yaklaşık bir yıl kalmak üzere on altıncı günde Boğa burcuna geçiyor. Fırsatlar, karışma ve karışma, benzer düşünen başkalarıyla bağlantı kurma ve ilginizi çeken kulüp ve gruplara dahil olma yoluyla gelecektir. Talep edileceksiniz.

Feisty Mars, 20 Mayıs’ta Aslan burcuna ve kişisel finans sektörünüze taşınıyor. Temiz bir süpürme ve paranızın kontrolünü geri alma şansı zamanı.

Son olarak, güneş yirmi birincide İkizler burcuna giriyor ve siz daha sessiz bir aşamaya gireceksiniz. Önümüzdeki ay, herhangi bir duygusal bagajı temizlemek ve yarım kalan işleri halletmek için bir fırsat getiriyor. Bu süre zarfında sezginiz zirvede olacak, bu yüzden onu dinlediğinizden emin olun.


Aslan Burcu

Aslan Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Başarıya Hazır

Aslan, Mayıs ayı yaklaşırken hedef sektörünüze ve kariyerinize vurgu yapılıyor ve daha bir süre öyle olacak. Bu, Boğa burcundaki güneşin sizi, becerilerinizi ve yeteneklerinizi geliştirmeniz için teşvik ettiği çok olumlu bir dönem. Spot ışığından asla çekinmeyecek birisiniz ve şimdi kozmos sizi en iyi şovunuzu yapmaya teşvik ediyor, böylece tüm doğru insanlar sizinle etkileşime geçsin.

5 Mayıs’ta ev ve aile sektörünüzde dikkat edilmesi gereken bir ay tutulması var. Bu, zamanınızı ve kaynaklarınızı tüketen sorunların su yüzüne çıktığı oldukça yoğun bir kaç gün olabilir. Bunları şimdi sıralarsanız, kariyerinizi ve iş ilerlemenizi etkileme şansları azalır. Ayrıca bu tutulma, düzeltilmesi gereken bir iş/yaşam dengesizliğini de vurgulayabilir.

İşinizle ve günlük yaşamınızla ilgili zorluklar ve gecikmeler yaşıyorsanız, Merkür’ün on dördüncü evdeki ileri hareketi yavaş yavaş buna bir son verebilir. Önümüzdeki hafta, önemli projeleri arka plana atabilir ve onlar üzerinde yeniden çalışmaya başlayabilirsiniz.

Bu ay sizin için en büyük haber, 16 Mayıs’ta genişleyen Jüpiter’in Boğa burcuna ve hedef ve kariyer sektörünüze hareketi. Yaklaşık bir yıl burada kalacak ve şanslı molaları, eşzamanlı olayları ve bir şans elde etme şansını teşvik ederek çabalarınızı artıracak. hayallerinizi hayata geçirin.

Alçakgönüllü Mars, yirminci günde yaklaşık altı hafta boyunca burcunuza girerek sizi hesaba katılması gereken bir güç haline getiriyor. Artık seni tutan hiçbir şey olmayacak.

Son olarak, güneş 21 Mayıs’ta İkizler burcuna ve sosyal sektörünüze giriyor, bu nedenle önümüzdeki ay, akraba ruhlarla iletişim kurmak için mükemmel olacak.


Başak Burcu

Başak Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Şartlar ve koşullar

Başak, ihtiyatlı Satürn Mart ayında ilişki sektörünüze girdiğinden, önemli bir bağda ince bir fark fark etmiş olabilirsiniz. Satürn zorlu bir gezegen olabilir ve Balık burcunun derinliklerine doğru ilerlediğinden, partnerinizi olduğu gibi kabul etmeye daha az meyilli olduğunuzu fark etmiş olabilirsiniz. Bu etki sizi daha titiz, hatta talepkar olmaya teşvik edebilir. Partnerinize eleştirel bir gözle bakıyor ve beklentilerinizi karşılayıp karşılamadığını merak ediyor olabilirsiniz.

Aynı zamanda, bu ciddi gezegen, büyük bir projeyi, zorluğu veya görevi başarmanıza yardımcı olabilir ve birlikte çalışmanızı sağlayabilir. Yine de, uzak ufuklar ve yeni fırsatlarla dolu sektörünüzde güçlü bir etkiye sahip olmakla birlikte, mevcut bağınıza biraz ekstra cızırtı getirmek için pek çok fırsat var.

Satürn’ün burada olması sizi bir çıkmaza girmiş gibi hissettirebilirken, Jüpiter’in 16 Mayıs’ta Boğa burcuna geçmesi size yeni kapılar açabilir. Ve romantizm arıyorsanız, tatile çıkmak yüksek bir nokta olabilir. Uzun süreli seyahat, birçok karşılaşmadan keyif almanızı ve yol boyunca kendiniz hakkında çok şey öğrenmenizi sağlayabilir.

Ek olarak, bir iletişim sorunu veya yanlış anlaşılma varsa, Merkür’ün on dördüncü eve dönmesi, bunu çözmenize yardımcı olabilir.


Terazi Burcu

Terazi Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Olumlu değişim

Terazi, güneş ve değişim sektörünüzdeki diğer önemli gezegenler, iyi bir arınma fırsatı sunuyor. Bu durumda, olabildiğince zengin, sağlıklı ve mutlu olmanızı engelleyen duygusal blokajların farkında olabilirsiniz. Güneş, 21 Mayıs’a kadar burada olacak ve sizi bu tür sorunları çözmeye veya en azından bir başlangıç ​​yapmaya teşvik edecek. Bu sorunlar bir gecede çözülemeyecek olsa da, size yardımcı olabilecek kaynakları veya kişileri bulmak başlamak için harika bir yol olacaktır.

Akrep’te güçlü bir ay tutulması var ve kişisel finansal bölgeniz beşincide, farklı türden bir dağınıklığı teşvik ediyor. Bu durumda, özellikle de sahip olduğunuz çok fazla şey tarafından kuşatılmış hissediyorsanız, maddi mallarınız sizi geride tutuyor olabilir. Bu tutulma sizi, artık istemediğiniz veya ihtiyaç duymadığınız her şeyi vermeye, bağışlamaya, satmaya veya çöpe atmaya teşvik edebilir. Sonuç olarak kendinizi enerji dolu hissedecek ve daha net düşünebileceksiniz.

Ayrıca, canlı Jüpiter 16 Mayıs’ta Boğa burcuna ve iş sektörünüze ve ortak varlıklarınıza hareket ederken heyecan verici haberler var. Bu şanslı etki, gelirinizin artmasını sağlayabilir veya bir ortaktan para alabilir, ikramiye kazanabilir veya başka yollarla elde edebilirsiniz. .

On dokuzunda Boğa burcundaki yeni ay, bir yaşam koçu, danışman veya terapistle yolculuğunuza başlamak için mükemmel bir zamandır. Ayrıca, yeni bir işletme kurmak veya sahip olduğunuz bir işletmeyi genişletmek istiyorsanız da yararlıdır.

20 Mayıs’ta alıngan Mars Aslan burcuna ve sosyal bölgenize geçtiğinde partinin hayatı ve ruhu siz olacaksınız. topluluğunuza fayda sağlayabilir.

Son olarak, güneş yirmi birincide İkizler burcuna kayarken, önümüzdeki dört hafta cesur olma ve yeni fikir ve fırsatları keşfetme zamanı.


Akrep Burcu

Akrep Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Şanslı Bağlantılar

Sevgili Akrepler, başkalarıyla olan etkileşimlerinizden iyi şeyler gelir ve iyi haber şu ki, bu olumlu odaklanma bir süre daha devam eder. Mayıs, Güneş’in Boğa’da konuşkan Merkür ve enerji veren Uranüs ile birlikte başlamasıyla başlar. Bu, değer verdiğiniz kişilerle zaman geçirerek ve arkadaşlıklarınıza, gruplarınıza ve diğer derneklerinize katkıda bulunarak ilişkilerinizden en iyi şekilde yararlanma zamanı anlamına gelir. Başkalarının yanında olmak birçok yeni olasılık üretecektir.

Ayrıca 5 Mayıs’ta burcunuzda güçlü duyguları yüzeye çıkarabilecek bir ay tutulması var. Bir ilişki sorunu doruğa çıkabilir ve bu, havayı temizlemenin ve çözmenin zamanıdır. Eğer ilişkiniz güçlüyse, bunu sorunsuz bir şekilde atlatırsınız. Aranızdaki bağ bozuluyorsa ve bunun uzun sürmeyeceğini biliyorsanız, bunun en iyi seçenek olduğunu düşünüyorsanız bu tutulma sonu hızlandırabilir.

Heyecan verici haber şu ki, genişleyen Jüpiter on altıncıda ilişki bölgenize giriyor ve yaklaşık bir yıl kalıyor, bu da aşk hayatınızı ve diğer çağrışımlarınızı sonsuza kadar artıracak. Bu, başkalarıyla ekip oluşturmak için en iyi zamanlardan biridir çünkü çabalarınızın sonuçları olağanüstü olabilir.

19 Mayıs’ta Boğa burcunda, başkalarını içeren herhangi bir yeni plan için yardımcı olabilecek bir yeniay var. Bir ilişkiyi bir sonraki seviyeye taşımak veya bir ekip projesine başlamak isteyip istemediğinize göre, şimdi tam zamanı.

Yirminci günde, ateşli Mars yaklaşık altı haftalık bir süre için Aslan burcuna geçerken hırslarınızın arttığını fark edebilirsiniz. Kariyerinizi ve hayatınızı ileriye taşımak için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olacaksınız.

Son olarak, 21 Mayıs’ta güneşin İkizler burcuna geçmesi iş ve finans sektörünüze vurgu yapıyor. Önümüzdeki dört hafta, durumu değerlendirme ve kilit alanlarda nasıl gelişebileceğinizi görme fırsatınız olacak.


Yay Burcu

Yay Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Yaşam Tarzı Kararları

Sevgili Yaylar, organize olmak bu ay ve sonrasında anahtar olacak. Günlük hayatınızı zenginleştirmenin bir yolunu arıyorsunuz ve önümüzdeki haftalar ve önümüzdeki yıl bunu yapmanıza yardımcı olabilir. İşlerinizi düzene sokma arzunuz varsa, bu ay meyvelerini vermeye başladığını görebilirsiniz. Her şey kendinize gerçekten ne istediğinizi sormanızla başlar. Bunu öğrendikten sonra, önceliklerinizi belirleyebilir ve hedeflerinize ulaşmanızda size destek olacak rutinler ve alışkanlıklar edinebilirsiniz.

5 Mayıs’ta Akrep burcunda ve finansal ekseninizde, uğraşmak istemediğiniz bir konuyu vurgulayabilecek bir ay tutulması var. Dalmaya başlamanız ve onu ele almaya başlamanız için sizi teşvik edebilir. Bu yön aynı zamanda, finansla ilgili eski düşünme ve hissetme yöntemlerinizi bırakmanız ve yeni, daha olumlu bir yaklaşım benimsemeniz için size ilham verebilir.

İş yerinde zorluklar yaşadıysanız, Merkür on dördünde doğrudan döner, bu da işlerin daha kolay olacağı anlamına gelir. Bu geveze gezegen tekrar yoluna girdiğinde, beklemede olan projeler üzerinde hareket edebileceksiniz.

Bu ayın heyecan verici haberi, ana gezegeniniz olan iyimser Jüpiter’in hareket halinde olması ve yaklaşık bir yıl kalmak üzere 16 Mayıs’ta Boğa burcuna geçmesi. İşiniz söz konusu olduğunda daha fazla enerjiye ve güvene sahip olacaksınız ve konfor alanınızı terk etmek için daha cüretkar ve istekli olacaksınız.

On dokuzunda Boğa burcundaki yeni ay, yeni bir alışkanlığa başlamaya veya bir projeye, işe veya yeni işe başlamaya hevesliyseniz yararlanabileceğiniz bir ay. Planlarınızı bu ay aşamasıyla senkronize etme şansınız varsa, hızla ivme kazanacak ve daha kolay başarılı olacaksınız.

Son olarak, güneş 21 Mayıs’ta dört haftalık bir konaklama için İkizler burcuna giriyor, böylece ilişkiler hızlanacak ve artan ekip çalışması ve işbirliğinden yararlanabilirsiniz.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Hayattan keyif almak

Bırakmaya ve eğlenmeye hazır mısın Oğlak? Boş zaman alanınıza odaklanmak, kesinlikle zamanın geldiğini ve her şeyin daha iyiye gideceğini gösteriyor. Bu ay güneşin Boğa burcundaki varlığı, konuşkan Merkür ve elektrikli Uranüs ile birlikte yeni deneyimler, romantizm, yaratıcı becerilerinizi kanalize etme şansı ve çok daha fazlasını getirebilir. Yeteneklerinizden para kazanmayı hiç düşündüyseniz, devam etmenin tam zamanı. Kozmos, çalışmanızı yerel olarak ve sosyal medyada tanıtmanız için sizi teşvik eder.

Ayrıca 5 Mayıs’ta Akrep’te ve sosyal ekseninizde bir ay tutulması var. Bu, sizin için çok az şey yapan temaslardan ve bağlantılardan kendinizi uzaklaştırdığınızı görebilir. Arkadaşlarınızın gerçekte kim olduklarını daha iyi anlayabilir ve sosyal çevrenizi yeniden düzenleyebilirsiniz.

Son haftalarda bir romantizm durduysa, bunun nedeni hareketli Merkür’ün gerileme aşaması olabilir. Merkür on dördünde doğrudan dönüyor, bu nedenle tekrar yaklaşmanız ve her şeyin daha iyiye gitmeye devam etmesi mümkündür.

Sevinç dolu Jüpiter 16 Mayıs’ta Boğa burcuna geçerek boş zaman aktivitelerinizi zenginleştirirken ve sizi daha maceracı olmaya teşvik ederken bu ay iyi haberler var. Bu, konfor alanınızdan çıkmanın ve yeni deneyimler keşfetmenin zamanıdır. Yeni bir ilgi alanına veya spora dahil olmak size birçok yeni arkadaş kazandırabilir.

Bir romantizmi bir sonraki seviyeye taşımak, girişimci bir fikir geliştirmek veya yaratıcı çalışmanızı pazarlamak istiyorsanız, işe ayın on dokuzunda yeni ay geldiğinde başlayın. Bu ay evresi, olayların daha hızlı gelişmesine yardımcı olabilir.

Ayrıca, organize olmaya ve hedeflerinize ve planlarınıza öncelik vermeye istekli olacaksınız. 21 Mayıs’ta güneşin İkizler burcuna geçmesi, günlük rutinlerinizde değişiklikler yaparak üretkenliğinizi artırmaya teşvik ediyor. Sadece birkaç ince ayar harikalar yaratabilir.


Kova Burcu

Kova Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Ev Konforu

Sevgili Boğa burcundaki enerjilerin dinamik bir karışımı, çok proaktif olacağınızı düşündürürken, ev projeleri bu ay gündeminizin üst sıralarında olabilir. Yeniden dekore ediyor, eğlendiriyor ve enerjinizi aile planlarını gerçeğe dönüştürmek için harcamaktan keyif alıyor olabilirsiniz. Bu aynı zamanda kendinizi beslemek ve pillerinizi şarj etmek için harika bir fırsat. Alabilirseniz, herhangi bir ekstra dinlenmeden yararlanacaksınız.

Buna rağmen, 5 Mayıs’ta Akrep burcunda iş/yaşam dengenizle ilgili bir uyandırma çağrısı görevi görebilecek bir ay tutulması var. Uzun saatler harcıyorsanız ve ailenizle çok az zaman geçirdiyseniz, bu ay fazı sizi dengeyi düzeltmeye teşvik eder. Ayrıca, ilgi odağı olacaksınız, bu yüzden itibarınızı artırmak için bundan yararlanın.

On altıncı yıldan başlayarak yaklaşık bir yıl boyunca evinizde ve aile bölgenizde iyimser Jüpiter’in varlığı, atmosfere rahat ama mutlu bir hava katabilir. Her şey yerine oturacak ve şanslı molalar tam da ihtiyacınız olduğu anda karşınıza çıkabilecek.

19 Mayıs’ta Boğa burcundaki yeni ay, özellikle ev ve aile ile ilgiliyse, başlamak için can attığınız her şeye başlamak için mükemmeldir. Gayrimenkul alıp satacaksanız ya da taşınacaksanız işlemlerinizi bu tarihe bağlamanızda fayda var.

Feisty Mars, yirminci günde Aslan’a ve ortaklık bölgenize taşınıyor ve yaklaşık altı hafta burada kalıyor, bu da iş ve romantik bağlardaki duyguları harekete geçirebilir. İşler durgunsa, Mars’ın etkisi onları tekrar harekete geçirmeye yardımcı olabilir. Ve duygularınızı paylaşmaktan kaçındıysanız, artık konuşmaya hazır olacaksınız.

Son olarak, parlak güneş 21 Mayıs’ta İkizler burcuna ve eğlence bölgenize hareket eder ve burada yaklaşık dört hafta kalır. Eğlenmeye ve hayatın tadını çıkarmaya odaklanmanın zamanı geldi. En sevdiğiniz aktivitelerle kendinizi şımartın ve bazı gezilerin ve romantik tarihlerin tadını çıkarın.


Balık Burcu

Balık Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

İletişim ve Ağ Kurma

Balıklar, bu ay çok verimli olabilecek pek çok etkileşime dahil olacaksınız. Bu, son derece büyüleyici bulduğunuz planlara ve projelere, yeni fırsatlara ve seçenekleri keşfetmeye yol açabilecek konuşmalar yapmak için iyi bir zamandır.

21 Mayıs’a kadar güneş konuşma ve düşünme sektörünüzde olacak, bu nedenle bu aynı zamanda ağ oluşturmak, akraba ruhlarla bağlantı kurmak ve yönetim ve organizasyon gibi daha pratik faaliyetlerle uğraşmak için mükemmel bir zaman.

Akrep’te bir ay tutulması var ve seyahat ve macera sektörünüz beşincide, gözlerinizi yeni olasılıklara açabilir. Bu güçlü tutulma, sizi yeni bir yöne götüren bir fırsata ışık tutabilir. Ancak, ilerlemeden önce başka bir şeyi bırakmanız gerekebilir ve bu, bağlandığınız bir şeyse, bu kolay olmayabilir.

Bu ay bazı heyecan verici haberler, bahtsız Jüpiter’in 16 Mayıs’ta Boğa burcuna ve iletişim bölgenize hareket etmesi. Burada yaklaşık bir yıl kalacak ve tam da ihtiyacınız olduğu anda size şans getirecek. Çabanız ne kadar büyük olursa, o kadar şanslı olursunuz.

Bir e-ticaret işi başlatmaya veya genişletmeye veya bir web sitesi veya blog kurmaya hazırsanız, ivme kazanmak için on dokuzuncu aydaki yeniayı kullanın. İşlerin olumlu bir şekilde başlamasına yardımcı olabilir.

Ateşli Mars, altı haftalık bir konaklama için 20 Mayıs’ta Aslan burcuna geçerken yaşam tarzı sektörünüz hızlanıyor. Daha fazla enerjiniz olacak, böylece daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca egzersiz yapmaya, temiz havaya çıkmaya ve vücudunuzu hareket ettirmeye can atacaksınız.

Son olarak, güneş yirmi birincide meraklı İkizler burcuna ve ev ve aile sektörünüze giriyor. Önümüzdeki dört hafta, kendinizi beslemek ve biraz şımartmanın tadını çıkarmanın yanı sıra her türlü aile aktivitesi için harika. Rahatlamak ve yeniden şarj olmak için bu şansa ihtiyacınız var, bu yüzden değerlendirin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.