Aslan Burç Yorumları 8 Nisan 2023

Aslan burcunun 8 Nisan 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 8 Nisan 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Aslan burcunun 8 Nisan 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 8 Nisan 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 8 Nisan 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 8 Nisan 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

8 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bu sabah evde gerginliğe dikkat et, çünkü Ay Akrep asi Uranüs ile karşı karşıya gelir. Bu göksel soğukluk, huysuz ve bölgeci davranışları tetikleyebilir ve zemini korumakla başkalarının da aynısını yapmasına izin vermek arasında sağlıklı bir denge bulmanız gerekir. Saatler ilerlerken ve Luna, güneş ve Jüpiter ile dengesiz açılar oluştururken, ikamet yerine alanınızdan riskli titreşimlerin akmasını emrederken ritüel bir ev kutsaması yapmayı düşünün. Anlamlı şekillerde bağlantı kurma fırsatları, bu gece Luna ve Neptün tatlı bir alışverişi paylaştığında meyve verecek.


8 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Rahatlama ve biraz eğlenme zamanı, Leo. Kozmik habercimiz zihinsel Merkür ile gökyüzündeki kudretli Mars’la alıngan bir sohbete girerken, kendinizi hazır hissedecek ve eşyalarınızı çalmaya hevesli olacaksınız! Bu, aşkınızı ve cinsel yaşamınızı nasıl iyileştirebileceğinize dair önsezilerinizi dinlemek için iyi bir zaman, bu yüzden biraz kışkırtıcı fanteziler kurmak ve entelektüel veya fiziksel ön sevişmelerle meşgul olmak için bir dakikanızı ayırın. Yeni tanıştığın o seksi kızın dikkatini çekmek ister misin? Seksi ve parıldayan bir metnin üzerinden geçin ve yakın zamanda buluşmak için gelip gelmediklerini sorun.


8 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir anda harekete geçmek isteyebilirsiniz, ancak önce insanların gerçekten ne söylediğine ve ne yaptığına dikkat etmeniz gerekir. İşler zamanla çok daha iyi olabilir.


8 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Şu anda, şeyleri gereğinden fazla düşünmenin bir tehlikesi var. Sadece bağırsaklarınla ​​​​git.


8 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne yapacaksın Aslan? Boğa burcundaki Merkür Yengeç burcundaki Mars’a 60’lık açıyla düşerken yüzünüzü kurtarırken hareketlerinizi sessizce yapın. Dışarıdan, her şeyi ve herkesi kandırabilen büyüleyici bir profesyonel olarak görülebilirsiniz. Ancak içinizde, duygusal olarak yatırım yaptığınızı ve motive ettiğinizi hissettiğiniz bir şeyi yapmaya itilmiş hissedebilirsiniz. Altmışlık, kapalı kapılar ardında gizli profesyonel hedefler ve projeler üzerinde çalışırken o havalı dış görünüşü korumak için kozmik işaretinizdir. Doğru zaman geldiğinde, başkalarına ne üzerinde çalıştığınızı bildirin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.