Aslan Burç Yorumları 28 Nisan 2023

Aslan burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü neler bekliyor? Aslan burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 28 Nisan 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Nisan 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Açılmalı ve insanların da aynısını yapmasını sağlamaya çalışmalısın. Duygusal yönünüze yeni bir şekilde dokunuyorsunuz, bu nedenle bir tatlımla (veya bir sevgili edinmeye doğru) çok büyük ilerleme kaydedebilmelisiniz!


28 Nisan 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Konuş. İhtiyaçlarınızın başkaları tarafından karşılanmasını istiyorsanız, onlara bunu bildirmeniz gerekir.


28 Nisan 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, bugün burcunuzdan yolculuğuna devam ediyor, sevgili Aslan, auranızı yükseltirken size kendinizi kutlama izni veriyor! Luna, sabahın ortasında Chiron’la hizalanırken, evrenle uyum içinde hissetmenize ve hayatta olmanın zevklerine yardımcı olurken, iyi hisler özgürce akacak. Uranüs bu öğleden sonra çalkalandığında, özellikle de profesyonel tutkular söz konusu olduğunda, öngörülemeyen engellere veya zorluklara dikkat edin. Akşam yaklaşırken arkadaşlarınıza ulaşmayı düşünün ve Luna, Venüs’e bir öpücük göndererek sizi topluluğunuzla ve sizi en çok yükselten insanlarla bağlantı kurmaya teşvik eder.


28 Nisan 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kozmik antenlerini gökyüzüne çevir Leo. Son haftalar yeni enerji getirdi. Muhtemelen, yankılanmaya devam edecek olan ince bir değişimin etkisini fark etmişsinizdir. Güneş sistemimizin derinliklerinde bulunan bir asteroit olan Vesta, kısa bir süre önce Boğa burcunun çiçek tarlalarına doğru ilerledi. Vesta, adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından almıştır ve eski zamanlarda ona tapınaklarda tapan eski rahibeler ve ilham perileri nedeniyle kutsal cinsellikle de bağları vardır. Vesta, Boğa enerjisini kanalize ederken, başkalarına vermeye çalışırken, içsel alevinizin ve arzularınızın peşinde daha topraklanmış ve merkezlenmiş olacaksınız.


28 Nisan 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bazı şeyler kontrolünüz dışında olabilir ve artık bunu kabullenmenin zamanı geldi Leo. Burcunuzdaki ay hem Boğa burcundaki Uranüs hem de Boğa burcundaki geri giden Merkür ile kare açı yaptığından, profesyonel duruşunuzda biraz huysuz hissedebilirsiniz. Hakkınızda söylenen veya açığa çıkarılan bir şey, diğer mesleki başarılarınızla birlikte sergilemek istediğiniz şey olmayabilir. Belirli bağlantılarla ilgi odağını paylaşmaktan bile hoşlanmayabilirsiniz. Bu sinir bozucu olabilse de, kabullenmek için harika bir alıştırma olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.