Aslan Burç Yorumları 22 Nisan 2023

Aslan burcunun 22 Nisan 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 22 Nisan 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Aslan burcunun 22 Nisan 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 22 Nisan 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 22 Nisan 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 22 Nisan 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İnsanları zor konuşmalara dahil etmek veya hassas konuları gündeme getirmek için mükemmel bir gün – sadece soğukkanlılığınızı korumanız neredeyse garanti olduğu için. Yine de alay etmek adil değil.


22 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün hareket etmeye devam etmelisiniz: farklı insan grupları arasında dolaşın.


22 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bu sabah ay İkizler burcuna ve haritanızın topluluğu yöneten bölgesine girerken dünyanın etrafınızda uğuldadığını hissedeceksiniz. Bu hisler, evinizden çıkıp mahallenizi deneyimlemek için mükemmeldir, bu nedenle yerel halkla karıştığınızdan ve karıştığınızdan emin olun. Bu arada Pluto, anlamlı ve sevgi dolu bağları güçlendirmenize veya oluşturmanıza yardımcı olabilecek romantik bir enerji getirerek başınızın üzerinde aktif olacak. Ancak, bu öğleden sonra Ay Satürn’le sert bir kare oluşturduğunda, otoriter figürlerle güç mücadelelerine dikkat etmek isteyeceksiniz, bu nedenle sallantılı yatırımlardan kaçının.


22 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün yapılacak çok şey var Leo. Ay İkizler burcuna girerken kendinizi her zamankinden daha sosyal hissedebilirsiniz, bu nedenle bu, ağ oluşturma fırsatları veya mutlu saatler için birkaç son dakika daveti getirebilir. Ancak İkizler’deki ay ıraksaktır, bu nedenle ne yapmak istediğiniz veya kiminle takılmak istediğiniz konusunda kararlı olmayabilirsiniz. Şans eseri, Ay Kova burcundaki Plüton’u güçlendirerek üçgen açı yapacak. Sonunda, profesyonel bir dernekten çok bir arkadaşlık gibi hissettiren bir veya iki bağlantıyla bağlantı kurmaya ve sosyalleşmeye çağrıldığınızı hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.