Aslan Burç Yorumları 2 Nisan 2023

Aslan burcunun 2 Nisan 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 2 Nisan 2023 Pazar günü neler bekliyor? Aslan burcunun 2 Nisan 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 2 Nisan 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 2 Nisan 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 2 Nisan 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

2 Nisan 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bu sabah ay Başak burcuna ve ikinci güneş evinize girerken etrafınızdaki dünyayla daha bağlantılı hissedeceksiniz. Gün içinde hareket ederken küçük detayları takdir etmek için zaman ayırın, hışırdayan yaprakların, bitki yaşamında gizli desenlerin veya uzaktan cıvıldayan kuşların hipnotik sesiyle eğlenin. Ancak Ay ve Satürn arasındaki sert karşıtlık nedeniyle kendinizi yoğun ya da negatif insanlardan ayırmanız gerekebilir. Sezgisel ama pratik bir yerden kararlar vermenizi sağlayan bir dizi olumlu yön yukarıdan bu öğleden sonra iç sesinizi dinleyin.


2 Nisan 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Siz ve arkadaşlarınız çöplükteki yavru köpekler gibi anlaşıyorsunuz, oynuyor, havlıyor ve harika vakit geçiriyorsunuz. Böyle harika insanlara sahip olduğunuz için ne kadar şanslı olduğunuzu gerçekten hissettiğiniz günlerden biri.


2 Nisan 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İyimserlik ve şüpheciliğin iyi bir kombinasyonu ile bugüne kafa kafaya atlayın.


2 Nisan 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aslan, bugün ve yarın huysuz kozmik hava sizi bekliyor. Kozmik haberci gezegenimiz Mental Merkür, güneşin onuncu başarı evinizde yörüngede dönüyor ve şimdi güneş yedinci ilişkiler evinizde sizden gökyüzünde duran dramatik bir Pluto ile kılıçları geçecek. Bu, siz ve bir partnerinizin bugün kariyerinizin ve kamuya açık kişiliğinizin onlarla nasıl aynı hizada olduğu konusunda aynı fikirde olmayacağınızı garanti eder. Keskin sözler, hayal kırıklığı ve manipülatif taktikler bile bu dönemde ortaya çıkabilir. Sevgilinize bomba atmayın yoksa kendinizi bir savaş bölgesinin ortasında yaşıyormuş gibi hissedebilirsiniz.


2 Nisan 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neyi takip etmen gerekiyor Leo? Bir ateş burcu olarak, sezgisel olmaktan çok içgüdüsel olma eğilimindesiniz. Ancak bugün farklı hissedebilirsiniz, çünkü Mars Yengeç burcunda Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile 60’lık açı yaptığında bilinçaltınız size kariyer yolunuz hakkında önemli bir şeyler söylüyor olabilir. Kuzey Düğümü sizi profesyonel kaderinizle aynı hizaya getirdiğinden, kariyer yolunuz yavaş ama emin adımlarla bir araya geliyor. Ancak yine de neyin peşine düşeceğiniz veya buradan nereye gideceğiniz konusunda iç sesinizin söz hakkı vardır. Sezginizi yansıtın ve dinleyin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.