Aslan Burç Yorumları 18 Nisan 2023

Aslan burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü neler bekliyor? Aslan burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 18 Nisan 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 18 Nisan 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Nisan 2023 Salı Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sabırla bir başkasının evraklarınızı işleme koymasını veya sizin hakkınızda bir karar vermesini bekliyorsanız, onları bu konuda zorlamanın tam zamanı. İşler sıkışabilir ve aksini asla bilemezsiniz!


18 Nisan 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün, başladığınız projeleri bitirmek ve eğlenmek için zamanınız olacak!


18 Nisan 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Ruhunuzun neşesini ve cömertliğini ne kadar çok yayarsanız, Koç burcunun ayı ile uyumlu Venüs arasındaki tatlı değiş tokuş sayesinde bu sabah kendinizi o kadar yüksek hissedeceksiniz. Bu kozmik iklim, kalbinizin en çok arzuladığı şeyi tezahür ettirmenize de yardımcı olabilir ve geniş bağlantı ağınızdan fırsatlar tezahür edebilir. İçsel hayal kırıklıkları, bu öğleden sonra Luna huysuz Mars’la karşı karşıya geldiğinde yüzeye çıkabilir, ancak dikkat çekmemek ve ruhunuzla ilgilenmek bu zorlu kozmik iklimden en iyi şekilde yararlanmanıza izin verecektir. Bu gece ay ve Chiron aynı hizaya geldiğinde uykuya dalmadan önce şifaya davet edin.


18 Nisan 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Önemli bir yaşam anı senin üzerinde, Leo. Bunun nedeni, bir güneş tutulmasının yakında kozmosta yankılanarak, kaderinizde yeni başlangıçları ve kararları ayaklarınızın önüne getirmesidir. Enerji, bugün ensenizdeki tüyleri diken diken ediyor olabilir! Bu tutulma, güneşle ilgili dokuzuncu genişleme evinizin tepelerinden yankılanacak. Siz ve sevgiliniz uzun mesafeli seyahatler planlamaya başlayabilirsiniz, bu nedenle sizi her zaman büyüleyen uzak sahilleri, şehirleri ve yerleri düşünün. Hayatınızdaki en güzel anılardan bazılarını yapabilirsiniz. Bekarsanız, ruh eşinizi size çağırması için evrene fısıldarken, bunun yerine bu enerjiyi ruhsal doğanıza dokunmak için kullanabilirsiniz. Hayatın akışına bırak.


18 Nisan 2023 Salı Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel yolculuğunda nasıl ilerleyeceksin Leo? Koç burcundaki Ay, Yengeç burcundaki Mars ile kare açı yaptığında, kendinizle ve kariyer yolunuzun sorumluluğunu nasıl üstleneceğiniz konusunda içsel olarak çelişkiler hissedebilirsiniz. Nasıl ilerleyeceğinizi anlamadan önce duygularınızı kontrol altına almanız gerekebileceğinden, kare gezinmek için gergin olabilir. Ay, Venüs’ü İkizler’de 60 yapacak olduğundan, seçim yapabileceğiniz pek çok seçenek olacağı göz önüne alındığında, seçeneklerinizden bunalmadığınız sürece bu bir profesyonel olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.