Akrep Burç Yorumları 28 Nisan 2023

Akrep burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü neler bekliyor? Akrep burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 28 Nisan 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Nisan 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün oda arkadaşlarınızın veya komşularınızın savaşı kazanmasına izin verirseniz, savaşı kazanabilirsiniz. Günün enerjisi sizin lehinize aynı hizada değil, ancak uzun vadeli beklentileriniz aslında oldukça iyi.


28 Nisan 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Gerçek anlaşmayı biliyorsun. Bugün sağlam bir farkındalık temeli üzerinde duruyorsunuz.


28 Nisan 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabah uyandığında kendini biraz gergin hissedebilirsin, özellikle de Aslan ayı ile geri giden Merkür arasındaki sert bağlantı gece boyunca savrulup dönmene neden olduysa. Şans eseri, sabahın ortasına kadar kendinizi daha enerjik, düzenli ve kontrollü hissedeceksiniz, ancak oyununuzun zirvesine geri dönmek için ekstra adımlar atmanız gerekebilir. Bu öğleden sonra Uranüs tedirgin olduğunda, mesleki ve romantik çevrenizdeki dramlara dikkat edin ve kişisel bakıma odaklanmak için sınırları uygulamayı düşünün. Neyse ki, bu akşam Venüs aktif hale geldiğinde ortam çok daha tatlı hissedecek ve sizi daha önce bulan tüm korkuları üzerinizden atmanıza yardımcı olacak.


28 Nisan 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Asteroitler, genellikle kadınsı veya doğası gereği daha ince olan güzel enerjilerle hizalanır, Akrep. Kolektif enerjilere ve kim olduğumuza dair benzersiz bir içgörü vermelerinin nedeni budur. Adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından alan asteroit Vesta, kısa bir süre önce Boğa burcunun cennetlerine girmek için Koç burcunun ateşli göklerini geride bıraktı. Vesta’nın derin ve ölümsüz bağlılığın yanı sıra kutsal cinsellikle de yakın bir bağı vardır. Boğa burcundaki Vesta ile kendinizi daha topraklanmış ve şehvetli hissedeceksiniz.


28 Nisan 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne ile tanınmak istiyorsun, Akrep? Aslan burcundaki ay hem Boğa burcundaki Uranüs’ü hem de Boğa burcundaki geri giden Merkür’ü kare açı yaptığından, profesyonel taahhütleriniz ve bunların kariyer yolunuz üzerindeki etkisi konusunda çelişkiler hissedebilirsiniz. Beklenmedik bir şey ortaya çıkabilir, özellikle de ağızdan ağza, sizi biraz çıkmaza sokabilir. Kariyer yolunuzda ilerlemek için özellikle biriyle çalışma veya başka düzenlemeler yapma konusunda emin olamayabilirsiniz. Aceleyle karar vermek yerine, bir adım geri çekilin ve her şey sakinleşene kadar bekleyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.