Akrep Burç Yorumları 23 Nisan 2023

Akrep burcunun 23 Nisan 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 23 Nisan 2023 Pazar günü neler bekliyor? Akrep burcunun 23 Nisan 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 23 Nisan 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 23 Nisan 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 23 Nisan 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Nisan 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Siz ve iş arkadaşlarınız (eğer işte olsanız bile) büyük bir şeyle karşı karşıyasınız — ama buna hazırsınız! Herkesin gemide olduğundan emin olun ve değilse, onları şekle sokun! Direniş beyhudedir, göreceksiniz.


23 Nisan 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Başarı dürtünüz ters gittiyse, durup gülleri koklamanın zamanı geldi.


23 Nisan 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bugün sabahın erken saatlerinde flört etmeyi veya yastık sohbeti yapmayı düşünün, çünkü İkizler’in ayı romantik Venüs’le yakınlaşır. Bu göksel birlik, yakınlığı rahatça kurmanıza yardımcı olacak, bu yüzden derine inmekten korkmayın. Luna, iyileştirici asteroit Chiron’a bir öpücük göndererek sizi sağlıksız davranışları, rutinleri veya yaşam tarzı seçimlerini bırakmaya teşvik ettiğinde iyi hisler akmaya devam edecek. Neyse ki, geri giden Merkür ile Mars arasındaki tatlı bir değiş tokuş, özellikle maneviyatınız, fiziksel formunuz ve kendini sevme fikri arasında bağlantı bulduğunuzda, iyi yaşama fikriyle motive olmanıza yardımcı olacaktır.


23 Nisan 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, alıngan, flört eden hisler bugün için burada. Kozmik habercimiz Merkür, ilişkilerle ilgili yedinci evinizde sizden gökyüzünde geriye doğru bir sarmal çizerek dans ederken, gezegen eş yöneticiniz olan kudretli Mars’a altmışlık bir açıyla bağlanacak! İkisi çok tatlı bir ruh halindeyken, kesinlikle sosyalleşme, flört etme ve hatta seks yapma dürtüsünü hissedeceksiniz. Yine de liderliği ele alın ve aşkı arıyorsanız, profilinizi güncellediğinizden ve yeni eşleşmeler için kaydırdığınızdan emin olun. Ancak bugün aynı zamanda eski, eski bir aşk veya eski bir arkadaşla yeniden bağlantı kurmak için beş yıldızlı bir gün, bu yüzden hemen ulaşın.


23 Nisan 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sözlerini dikkatli kullan Akrep! Güçlü bir su işareti olarak, sezginiz sizi işyerinde inanılmaz derecede güçlü kılar. Bununla birlikte, İkizler’deki ay ile İkizler’deki Venüs arasındaki kavuşum, tonunuza, bölgenize ve zamanlamanıza dikkat etmeniz için kozmik işaretinizdir. Gerçek bir akrep gibi iğnen, başkalarının hiç beklemediği anda çıkar! Bu nedenle, havadar bağlaç, gereksiz çatışmalardan kaçınmak için iş arkadaşlarınızla iş veya parayla ilgili bazı konuşmalarınızı daha hafif tarafta tutmak için açık işaretinizdir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.